Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament reprn els plens presencials per acord de la Junta de Portaveus

Dilluns, 14 de Setembre de 2020

El Debat sobre l'Estat de la Ciutat d'aquest dijous es farà en el saló de plens extremant al màxim les mesures de seguretat

L'Ajuntament de Castelló reprén la presencialitat dels plens després de l'acord aconseguit sobre aquesta mesura en la Junta de Portaveus de hui. Així, el Debat sobre l'Estat de la Ciutat, convocat per a dijous que ve, 17 de setembre, a les 11.00 hores, se celebrarà ja en el saló de plens.

Els plens podran tornar a ser presencials amb l'aplicació de totes les mesures preventives necessàries davant el coronavirus i maximitzant les garanties sanitàries, després que el servei de Prevenció de Riscos haja fet una nova avaluació del saló de plens sobre la base de l'última normativa i amb la màxima d'extremar les precaucions.

Entre les mesures que es prendran en el saló de plens per a garantir la protecció i la distància de seguretat, destaca la reubicació del mobiliari, a més de l'ús obligatori de màscara, així com de la desinfecció del faristol després de cada intervenció. El saló acollirà als 27 regidors de la corporació i al personal mínim imprescindible per a la celebració del ple. El públic i els mitjans de comunicació podran seguir la sessió plenària via streaming per a complir amb les limitacions d'aforament del saló de plens. Segueix-nos: