Està en: INICI > Notícies

Castell ofereix 13 modalitats a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020/2021

Dilluns, 28 de Setembre de 2020

Per a aquest curs s'ha elaborat un protocol de seguretat per a garantir que es compleixen les mesures sanitries davant la covid-19

L'Ajuntament de Castell, a travs del Patronat Municipal d'Esports, ha tancat per a aquest curs una oferta d'activitats emmarcades a les Escoles Esportives Municipals de tretze modalitats diferents i amb mesures per a garantir la seguretat davant la covid-19. En el present curs, el Patronat Municipal d'Esports ha elaborat una oferta que engloba les modalitats d'escacs, atletisme, bsquet, handbol, ciclisme, equitaci, esgrima, futbol-sala, pdel, pilota valenciana, tennis, voleibol i volei platja.

El regidor d'Esports, Omar Braina, ha explicat que aquest curs s'ha tancat una oferta d'Escoles Esportives Municipals ms reduda, utilitzant les installacions esportives municipals, dels clubs i aquells centres educatius que s'han sumat a les activitats. A ms, en el present curse nicament podr inscriure's en les activitats l'alumnat del propi centre. Tamb s'ha elaborat un protocol per a garantir la seguretat de les activitats. Les places oferides ascendeixen a unes 900 a causa de la reducci de grups i rtios.

Hem elaborat una oferta esportiva adaptada a les circumstncies actuals, salvaguardant la seguretat davant la covid-19 al mateix temps que garantim la iniciaci de l'alumnat a la prctica de l'esport, ha indicat Braina. Les Escoles Esportives Municipals s'organitzaran en horaris de vesprada, a partir de les 16.30 o 17.00 hores (segons l'horari de terme de les classes) en els centres de Primria i de les 15.30 o 16.00 hores en els de Secundria.

Aix mateix, per al present curs es mantenen les Jornades d'Atletisme Escolar dirigides a l'alumnat d'edats compreses entre els 9 i els 16 anys que vulguen conixer durant un dia les diferents disciplines de l'atletisme. Aquells centres que ho desitgen hauran de sollicitar-ho al Patronat Municipal d'Esports i s'establiran grups d'entre 12 i 15 alumnes i alumnes. L'inici de l'activitat ser a partir d'octubre en les pistes d'atletisme del complex esportiu municipal de Gaet Huguet. Tamb es desenvolupar la campanya de Jocs Tradicionals Escolars.Segueix-nos: