Està en: INICI > Notícies

Miguel Ángel Peralta i Xavier Serrahima rebran els "Premis de la Mar 2010´ diumenge que ve en el Centre Cultural la Marina del Grau

Dijous, 17 de Juny de 2010

El Centre Cultural la Marina del Grau acollirà diumenge que ve a les 19.00 hores l´acte de proclamació dels ‘XVII Premos de la Mar´, tal com ha confirmat hui la tenienta d´alcalde del Grau, Marta Gallén, en la presentació d´este acte cultural a què també han assistit Alejandra González, presidenta de l´Associació Cultural La Barraca; i el cantautor castellonenc Àrtur Àlvarez. 

A més, tal com ha destacat Gallén, en l´acte es farà entrega del Premi Grumet ‘Manel Garcia Grau 2010´ a Miguel Ángel Peralta pel seu poema Què es la Mar?, i del Premi Miquel Peris Segarra 2010 a Xavier Serrahima pel seu poemari ‘Vent dels dies´. Per un altre costat es presentarà el llibre ‘Arrels d´Arena´, de Vicent Pau Serra Fortuño, Premi Miquel Peris Segarra 2009 i l´acte finalitzarà amb una actuació del cantautor castellonenc Àrtur Àlvarez. 

La tenienta d´alcalde del Grau ha agraït als membres del jurat d´este premi i també als membres de L´Associació Cultural La Barraca, entitat que organitza estos premis des de fa 17 anys, el seu treball "per destinar tots els seus recursos en pro de la cultura i impulsar els jóvens valors poètics". "Tal com es va comprometre el nostre alcalde, des de l´Ajuntament de Castelló col·laborem de forma activa en les propostes de la ciutadania i esta ocasió no s´excepcional", ha afirmat Marta Gallén en esta presentació que s´ha celebrat en el Museu del Mar del Grau.Segueix-nos: