Està en: INICI > Notícies

Miguel ngel Peralta i Xavier Serrahima rebran els "Premis de la Mar 2010 diumenge que ve en el Centre Cultural la Marina del Grau

Dijous, 17 de Juny de 2010

El Centre Cultural la Marina del Grau acollirà diumenge que ve a les 19.00 hores lacte de proclamació dels ‘XVII Premos de la Mar, tal com ha confirmat hui la tenienta dalcalde del Grau, Marta Gallén, en la presentació deste acte cultural a què també han assistit Alejandra González, presidenta de lAssociació Cultural La Barraca; i el cantautor castellonenc Àrtur Àlvarez. 

A més, tal com ha destacat Gallén, en lacte es farà entrega del Premi Grumet ‘Manel Garcia Grau 2010 a Miguel Ángel Peralta pel seu poema Què es la Mar?, i del Premi Miquel Peris Segarra 2010 a Xavier Serrahima pel seu poemari ‘Vent dels dies. Per un altre costat es presentarà el llibre ‘Arrels dArena, de Vicent Pau Serra Fortuño, Premi Miquel Peris Segarra 2009 i lacte finalitzarà amb una actuació del cantautor castellonenc Àrtur Àlvarez. 

La tenienta dalcalde del Grau ha agraït als membres del jurat deste premi i també als membres de LAssociació Cultural La Barraca, entitat que organitza estos premis des de fa 17 anys, el seu treball "per destinar tots els seus recursos en pro de la cultura i impulsar els jóvens valors poètics". "Tal com es va comprometre el nostre alcalde, des de lAjuntament de Castelló col·laborem de forma activa en les propostes de la ciutadania i esta ocasió no sexcepcional", ha afirmat Marta Gallén en esta presentació que sha celebrat en el Museu del Mar del Grau.Segueix-nos: