Està en: INICI > Notícies

Ms de 400 persones participaran en la XII Trobada de Bsties de Foc en qu collabora lAjuntament de Castell

Dilluns, 6 de Juny de 2011

El regidor de Cultura de lAjuntament de Castelló, Miguel Ángel Mulet, ha destacat hui que més de 400 persones participaran en la XII Trobada de Bèsties de Foc que se celebrarà dissabte que ve en la plaça Major de 17.00 a 21.00 hores. Així, Mulet, el qual ha estat acompanyat pel regidor Vicent Sales, qui li substituirà al capdavant desta delegació a partir de la setmana que ve, ha destacat la importància destes activitats organitzades per Botafocs a què ha agraït el seu treball. 

"Gràcies a esta entitat per la seua tasca i a la Fundació Dávalos Fletcher per la seua aposta i col·laboració", ha destacat Mulet.
Per la seua banda, Rafel Pérez, president de lAssociació Cultural Botafocs, ha explicat que a més de celebrar esta trobada, també tindrà lloc, del 10 al 25 de juny, la VII Mostra de Bestiari en la Fundació Dávalos Fletcher de 18.00 a 21.00 hores i els diumenges i festius de, de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores. En esta exposició es podran contempla les dotze bèsties de foc i també una exposició fotogràfica davall el nom de 10 anys bestials a Castelló (2001-2011) que arreplega diverses fotografies. 

Quant a LA XII Trobada que se celebrarà el dissabte, en ella participaren 16 figures entre les que destaca la Muixeranga Els Negrets de lAlcuida com a novetat, i també lHaca de Castelló. De 17.00 a 18.00 hores es plantarà el bestiari i després tindrà lloc una manotada infernal en la plaça Major, a les 18.30 hores, un cercavila pel centre i a les 19.30 hores, balls. 

A les 22.30 hores, tindrà lloc el concert de Nit de Grills i del grup Hemorroides Garrapinyaes. 

Daltra banda, Marcelí Fernández, membre de Botafocs, ha destacat que la XI Trobada de dimonis per Sant Joan i Sant Pere serà el 2 de juliol en el Grau de Castelló a les 23.00 hores. Enguany, com principal novetats i ha invitat a la gorgera de dimonis Petits Canyafocs de Canyelles de la comarca del Garraf a Barcelona, que ompliran els carrers del Grau de balls i música.Segueix-nos: