Està en: INICI > Mobilitat > Notícies

Marco impulsa una ambiciosa remodelació de l'avinguda Ferrandis Salvador amb més espai per al vianant i la pràctica d'hàbits saludables







L'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme ja han encarregat als tècnics municipals els estudis pertinents per a convertir la zona en un gran boulevard marítim respectant el mateix nombre d'estacionaments.


L'Ajuntament de Castelló estudiarà una remodelació de l'avinguda Ferrandis Salvador per a reservar major espai per als vianants i garantir el mateix nombre d'estacionaments. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Amparo Marco, després de mantenir una reunió amb el regidor Rafa Simó,i tècnics del consistori, entre els quals estaven responsables d'Urbanisme i Mobilitat.

L'objectiu és convertir l'avinguda Ferrandis Salvador en un gran bulevard marítim en el qual puguen transitar d'una forma còmoda i segura vianants, usuaris de bicicleta, patins, i practicants de fúting.

Per a açò, es procedirà a una reestructuració de tota l'avinguda, per a poder aprofitar millor els espais. s'ampliarà la zona per als vianants i es crearà un carril exprés per als afeccionats a patinar en línia.

La finalitat és potenciar l'ús de l'avinguda Ferrandis Salvador durant tot l'any, d'una manera més segura i perquè tots s'animen a l'exercici de pràctiques saludables, des de la marxa a vaig piular, el joging, la bicicleta o el patí en línia.

Marco i Simó ja han encarregat als tècnics que realitzen els estudis pertinents per a millorar tota aquesta zona i poder dur a terme les obres com més prompte millor. L'Ajuntament impulsarà borses d'estacionament per a garantir el mateix nombre de places i oferir a tots els usuaris la possibilitat de desplaçar-se amb cotxe fins a la zona per a practicar el seu esport favorit.

D'aquesta forma, després de la reorganització dels espais, en l'avinguda Ferrandis Salvador quedarien dos carrils, un per a cada sentit, una zona d'estacionament en bateria, entre les palmeres i durant tota l'avinguda, un carril reservat per a patinadors, un altre per a bicicletes i es duplicaria l'actual espai per a vianants.


Segueix-nos: