Està en: INICI > Mobilitat > Notícies

Castell millora la lnia d'autobs del Grau, que passa a tenir una freqncia de 20 minuts


L'alcaldessa, Amparo Marco, destaca l'aposta per reforçar el transport públic per a millorar el servei prestat a la ciutadania.

El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, afirma que aquesta millora de pas atén a les demandes plantejades pels usuaris.

L'autobús del Grau té, des d'avui, una freqüència de pas de 20 minuts. Castelló millora així la connexió per Germans Bou entre la plaça Borrull i el Districte Marítim, com ja ocorre durant la temporada d'estiu, "una freqüència que a partir d'ara es mantindrà tot l'any atenent a les demandes que ens han traslladat els usuaris", segons ha explicat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó.

L'alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat que aquesta millora "respon a la voluntat de reforçar el transport públic per a convertir-ho en una alternativa real a l'ús del vehicle privat en els desplaçaments urbans". Així, la primera edil ha recordat la millora de la xarxa de línies d'autobusos públic que va entrar en servei al novembre de 2016 i que ha permès guanyar prop de 400.000 nous usuaris en solament un any.

Marco ha subratllat que "apostar pel transport públic és invertir en mobilitat, seguretat vial i a fer de Castelló una ciutat més sostenible", per la qual cosa ha agraït als viatgers que diàriament o esporàdicament opten per utilitzar el transport públic en la nostra ciutat.

Simó ha recordat que de juny a setembre l'autobús del Grau per Germans Bou ja tenia una freqüència de 20 minuts, que a l'hivern passava a ser de 25 minuts. "Ja s'havia millorat la freqüència respecte a fa dos anys, quan era de 30 minuts, però hem fet un pas més per a afavorir l'ús d'aquesta línia, tal com ens han trasllat els usuaris, estenent aqueixa freqüència de pas estival a la resta de l'any", ha explicat l'edil.

No és aquesta l'única millora que ha experimentat el servei d'autobús entre la plaça Borrull i el Grau. L'Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana, que gestiona aquesta línia a través de la Conselleria de Vertebració del Territori dirigida per María José Salvador, van recuperar el seu trajecte fins a la rotonda de l’aeroclub per a facilitar l'accés a la platja de la Pineda i les zones residencials d'aquest tram de l'avinguda Ferrandis Salvador.

Entre gener i octubre d'enguany, més de 438.000 viatgers han utilitzat la línia d'autobús que connecta el centre de Castelló amb el Districte Marítim i la platja del Pinar.


Segueix-nos: