Està en: INICI > Mobilitat > Notícies

El Ministeri i la Conselleria premien dos projectes de mobilitat sostenible de Castell


L'Ajuntament rep la Medalla d'Or pels camins escolars segurs i el Tercer Premi pel transport a demanda en taxi compartit

udio d'Amparo Marco


L'Ajuntament de Castell ha rebut hui dos premis en matria de mobilitat. Un s la Medalla d'Or del Ministeri per a la Transici Ecolgica i el Repte Demogrfic pel projecte Camins Escolars Segurs i Sostenibles; i l'altre s el Tercer Premi de la Conselleria de Poltica Territorial, Obres Pbliques i Mobilitat per la prestaci del servei de transport a demanda en taxi compartit, Taxicas. Totes dues distincions, en la categoria d'ajuntaments de ms de 50.000 habitants, s'han entregat hui i s'emmarquen en els guardons que atorguen les administracions estatal i autonmica dins de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020, a la qual Castell tamb se suma amb la Setmana de la Mobilitat.

L'alcaldessa, Amparo Marco, ha celebrat aquests dos reconeixements del Ministeri i de la Conselleria, que posen en valor el nostre treball continuat en favor de la mobilitat urbana sostenible, apostant per projectes i mesures que faciliten els desplaaments de proximitat i que contribueixen a fer de Castell una ciutat ms amable, ms verda i ms sostenible i integradora. L'edil de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, per la seua part, ha reconegut que aquestes distincions sn un aval a les poltiques de mobilitat sostenible que estan suposant un canvi de paradigma en el model de ciutat que volem.

La Medalla d'Or dels Premis Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible (Premis SEMS 2019) pels camins escolars sostenibles s el segon premi consecutiu que rep l'Ajuntament en la mateixa convocatria. En els Premis SEMS 2018, Castell va rebre la medalla de plata per projectes com la superilla de Maestria i la reestructuraci de les lnies de transport pblic, aix com l'accessibilitat en les parades.

Quant al Tercer Premi de la Conselleria de Poltica Territorial, Obres Pbliques i Mobilitat Sostenible, entregat hui de manera telemtica pel conseller de l'rea, Arcadi Espaa, s'ha posat en valor el servei de transport a demanda en taxi compartit, Taxicas. Una prestaci que ha donat ja quasi 500 serveis per a desplaaments a urbanitzacions de muntanya i a la zona del Serradal.
Segueix-nos: