L'Ajuntament de Castell comena els preparatius per a acollir el Frum Espanya-Jap en 2019


La regidora Mary Carmen Ribera assisteix a una trobada diplomàtica i empresarial a Barcelona amb vista al cim bilateral.

El Govern municipal de Castelló ha començat a treballar en el Fòrum Espanya-Japó, una trobada de caràcter internacional que la capital de la Plana acollirà a la fi de 2019 i que és cita ineludible d'autoritats, empreses, institucions públiques i principals agents que operen en tots dos països.

Amb aquest motiu, la regidora Mary Carmen Ribera, en representació de l’alcaldessa, Amparo Marco, s'ha desplaçat a Barcelona, on ha mantingut una trobada amb el cònsol general del Japó, Naoito Watanabe, aprofitant la recepció oficial que el diplomàtic ha oferit en la seua residència de Pedralbes, coincidint amb el Dia Internacional de Japó.

Allí mateix, Ribera s'ha entrevistat també amb el president del Cercle Empresarial de Japó a Espanya, Jorge Lasheras, i altres personalitats, que pròximament es desplaçaran a Castelló amb l'objectiu de continuar avançant en els preparatius del cim hispà-japonés.

Ribera ha destacat que el citat fòrum suposa per a la ciutat "una oportunitat única per a atraure inversions, així com una ocasió extraordinària d'acostament i reforç de les relacions entre Castelló, la Comunitat Valenciana i Japó". 

Fa tan sol uns dies, en el cim que enguany s'ha celebrat en Yamaguchi, l'alcaldessa, Amparo Marco, convidava a les autoritats i societat civil japoneses a potenciar els llaços culturals i econòmics entre els dos pobles amb motiu de la trobada bilateral que tindrà lloc en la capital castellonenca en 2019. Marco va fer arribar a través d'un vídeo institucional amb l'interès de fomentar el diàleg en assumptes de caràcter estratègic.

Cal subratllar que el vincle entre la ciutat de Castelló i Ube (Japó) ha sigut un element que va reforçar les opcions castellonenques de cara a l'organització del Fòrum Espanya-Japó en la seua pròxima edició. 

Castelló, 5 de desembre de 2018


Segueix-nos: