Està en: INICI > Educaci > Notícies

Castell obri les inscripcions per a l'Escola de Mat i Vesprada del curs 2019-2020
El termini per inscriure's romandrà obert fins al 15 de setembre

El servei serà gratuït per a les persones supervivents a la violència de gènere o en situació de separació, amb escassos recursos econòmics


El Servei d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, dirigit per Verònica Ruiz, torna a oferir el servei d’Escola de Matí i Vesprada amb l’objectiu de seguir treballant per a la conciliació de la vida laboral i familiar. Es tracta d’un servei que "ofereix activitats socioeducatives i d’educació d’igualtat als infants d’entre 3 i 12 anys als col·legis que estan escolaritzats en el municipi de Castelló", explica Ruiz.

Aquesta iniciativa és una assistència d’acollida i d’atenció per als xiquets i xiquetes que pretén "facilitar i proporcionar un recurs per a la conciliació de la vida laboral i familiar perquè pares i mares puguen anar a treballar sense que els seus xiquets estiguen desatesos", assenyala la regidora. Tanmateix, "no es tracta només de passar una estona a l’escola, sinó que d’oferir activitats educatives i en igualtat per a millorar l’aprenentatge global".

La present edició ofereix diverses activitats innovadores, emmarcades en l’Escola de Vesprada. Els xiquets i les xiquetes podran gaudir aprenent Robòtica i Zumba dilluns, Ciència Màgica i Escacs cada dimarts, Robòtica i English Play dimecres, Anglés i Escacs cada dijous i Zumba i Ciència Màgica divendres.

Igualtat ofereix el serveix de dilluns a divendres en horari matutí de 7.30 a 9.00 hores, i de vesprada de 17.00 a 18.30 hores. El preu és de 25 euros al mes per als xiquets i xiquetes que van només al matí o només a la vesprada, i de 40 euros per a l’alumnat que assiteix de matí i de vesprada. Tanmateix, les dones supervivents a la violència de gènere, i aquelles que es troben en situació de separació o divorci, amb escassos recursos econòmics i que estan sent ateses pels serveis públics corresponents, poden tenir aquest servei totalment gratuït.

Les inscripcions es poden realitzar des de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló, en l’apartat ‘Igualtat Dones i Homes’, mitjançant l'oficina virtual o de forma presencial a l’oficina de l’empresa encarregada del servei, Oca Grup. Per a apuntar-se cal presentar el full d’inscripció i l’imprés d’autoliquidació del preu públic, el qual haurà de ser imprés des de la pàgina web de l’Ajuntament.


Segueix-nos: