Està en: INICI > Educaci > Notícies

Educaci distribueix targetes de dades de 60 GB entre lalumnat de Castell
Educaci distribueix targetes de dades de 60 GB entre lalumnat de Castell

El consistori i lempresa Netllar Castelln arriben a un acord per a assegurar la connexi durant dos mesos de manera gratuta

udio de Francesc Mezquita


El regidor dEducaci de lAjuntament de Castell, Francesc Mezquita, ha lliurat aquest mat una primera remesa de targetes SIM als centres escolars de la localitat. Aquestes 23 lnies han estat facilitades per Netllar Castelln i oferiran lalumntat que ho necessite fins a 60 GB de dades durant els mesos de maig i juny de manera gratuta.

La mesura tampoc tindr cap cost per a ladministraci local, arran de lacord assolit pel departament que dirigeix Mezquita amb lempresa. El regidor ha agrat la collaboraci per a ajudar-nos a tancar la bretxa digital que encara afecta moltes xiquetes i molts xiquets de la nostra ciutat i que facilitar que puguen acabar el curs amb una bona connectivitat.

Com ha apuntat ledil, les targetes podran ser utilitzades en telfons intelligents o tauletes de qu disposen les famlies si aquests no tenen connexi a la xarxa o no tenen suficients dades. Igualment, aquestes lnies permetran que els centres puguen cedir les tauletes que ja tenen en propietat per que, habitualment, estan configurades per a funcionar nicament amb el senyal Wi-fi del mateix centre.

Aix, Mezquita ha lliurat les 23 primeres lnies de dades a representants dels equips directius dels CEIP Benadresa, Jaume I, Carles Salvador, Antonio Armelles, La Marina, Castlia, Juan G. Ripolls, Vicent Artero i San Agustn. Als responsables del centres, els ha reconegut el gran treball que estan fent per garantir els drets i els recursos a tot lalumnat i per aconseguir que cap alumne ni cap famlia se senten apartats durant aquest estat dalarma.

La iniciativa se suma a la distribuci de vora un centenar de tauletes adquirides per al regidoria dEducaci i que arribaran als 22 centres educatius que les han sollicitat. Aquesta proposta complementa ladquisici per part de la Conselleria dEducaci de ms de 700 daquests dispositius que aquesta setmana han comenat a arribar a l'alumnat d'educaci secundria de Castell.
Segueix-nos: