Està en: INICI > Educaci > Notícies

Castell obre el termini extraordinari d'escolaritzaci per al curs 2020-2021


Latenci presencial se situar a l'edifici del Menador i ser imprescindible la cita prvia per accedir-hi

La regidoria d'Educaci de l'Ajuntament de Castell, encapalada per Francesc Mezquita, ha obert hui, 16 de juny, el termini extraordinari d'escolaritzaci del curs 2020/2021, per a lalumnat d'educaci infantil, primria i secundria. El servei romandr obert durant tot el curs i disposar de cita prvia ser indispensable per a realitzar el trmit.

Aquesta modalitat sobre desprs que el perode lescolaritzaci ordinria per a infantil i primria finalitze i est orientat a totes eixes famlies que per diversos motius no han pogut escolaritzar als seus fills I les seues filles durant el primer termini oferit per la Conselleria dEducaci, ha explicat ledil dEducaci de Castell.

En un context com lactual, en qu moltes famlies shan vist afectades per la crisi econmica i social derivada de la sanitria, aquest servei que ofereix lAjuntament de Castell s bsic per a garantir que tot lalumnat queda escolaritzat i es respecta el dret fonamental a leducaci universal, pblica i gratuta, ha incidit Mezquita.

El servei d'escolaritzaci estar ubicat a la segona planta de l'edifici Menador, i es podran realitzar les inscripcions en horari de 9.00 a 13.00 fins al mes de setembre i de 9.00 a 14.00 a partir del mes d'octubre. Totes aquelles persones que en facen s, hauran de demanar cita prvia a travs la secci dEducaci del web de l'Ajuntament de Castell. Tamb a la porta del Menador trobaran un codi QR que podran escanejar per a demanar torn datenci.

Durant el curs 2019-2020, Castell va posar 2.952 noves vacants a disposici de la ciutadana en els diferents nivells deducaci infantil i primria. Daquestes 958 places van ser assignades amb el curs comenat mitjanant processos extraordinaris. En aquest sentit, lescolaritzaci sobrevinguda ha crescut de manera consecutiva en els tres ltims cursos i la taxa interanual se situa en el 37,64% respecte al curs 2017-2018.
Segueix-nos: