Està en: INICI > Educaci > Notícies

Educaci promou amb 220.000 euros les activitats extraescolars a Castell


Afavorir la conciliaci i la inclusi social, entre els principals objectius daquest programa

udio de Francesc Mezquita


El programa de la Conselleria dEducaci per a subvencionar la realitzaci dactivitats de suport educatiu i altres extraescolars per als municipis ha incls un captol amb vora 220.000 euros per a la ciutat de Castell que es transformar en una ampliaci de loferta disponible per tal dafavorir la conciliaci i evitar que la manca de recursos cree una escletxa social entre els xiquetes i les xiquetes que poden fer aquestes activitats i aquells que no.

Aix ho ha explicat el regidor dEducaci de Castell, Francesc Mezquita, qui ja ha establert contacte amb lAssociaci Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu (Avecoe) per tal de plantejar propostes que arriben a tots el districtes de la ciutat i que suposen una reactivaci del sector de loci educatiu, el qual sha vist greument afectat per aquesta crisi. Ledil ha destacat que un ventall divers i equilibrat dextraescolars tamb facilitar la reinserci laboral de pares i mares que hagen perdut el lloc de treball arran de laturada econmica.

Les propostes que vol plantejar la Regidoria d'Educaci van tamb adreades a i complementar la formaci educativa reglada de lalumnat i seran totalment compatibles amb les escoles vespertines que ja ofereix el consistori mitjanat la regidoria de Feminismes. Aix mateix, podran beneficiar-se daquestes activitats tant els collegis que tinguen jornada partida com aquells que la tinguen intesiva.

Sense dubte, el curs 2020-2021 ens plantejar molts reptes a les administracions i als centres educatius per cal recordar a les famlies que estarem al seu costat per a fer la tornada a les aules el ms fcil possible, sha comproms Mezquita.

Cal recordar que la Regidoria d'Educaci ja ha obert el termini per a lescolaritzaci sobrevinguda per a lalumnat d'educaci infantil, primria i secundria. El servei romandr operatiu durant tot el curs i disposar de cita prvia ser indispensable per a realitzar el trmit.

El personal municipal realitza les atencions a la segona planta de l'edifici Menador, en horari de 9.00 a 13.00 fins al mes de setembre i de 9.00 a 14.00 hores a partir del mes d'octubre. Abans dacudir presencialment, cal demanar cita prvia mitjanat la secci dEducaci del web de l'Ajuntament de Castell. Tamb es pot escanejar el codi QR que es troba la porta del Menador i que dirigeix a aquesta adrea web per a sollicitar torn.
Segueix-nos: