Està en: INICI > Educaci > Notícies

Castell adjudica les obres d'adequaci de les parcelles dels collegis Herrero i Vicent Mar


Els treballs tindran un cost de 148.000 euros i duraran quatre i cinc setmanes, respectivament.

L'Ajuntament de Castell ha resolt els dos procediments de licitaci de les obres que serviran per a preparar les parcelles sobre les quals se situaran les aules provisionals dels CEIP Vicent Mar i Herrero. El cost total de totes dues intervencions ascendir a 148.000 euros i el concurs pblic ha perms implementar algunes millores als projectes.

En el cas de la parcella de l'Herrero, el pressupost d'adjudicaci ha sigut de 105.000 euros i els treballs tindran una duraci de quatre setmanes. En aquest cas, l'adjudicatria s'ha comproms a renovar la tanca del solar de titularitat municipal (al costat del carrer Riu Ter), en el qual s'installar l'alumnat mentre duren les obres de renovaci del centre. A ms, s'incrementara el nombre de bancs previstos, aix com de papereres.

Pel que respecta al Vicent Mar, el cost dels treballs d'adequaci del solar situat a la CV-152 ser de 43.000 euros. En aquest cas, la previsi de l'adjudicatria s que les obres duren cinc setmanes.

L'edil d'Educaci, Francesc Mezquita, ha celebrat que el procediment mantinga el seu curs amb total normalitat, malgrat la crisi sanitria i ha confirmat que es reunir prximament amb les comunitats educatives de tots dos centres per a informar-los dels avanos en tots dos projectes.

Cal recordar que les obres conjuntes de reconstrucci del Vicent Mar i de renovaci de l'Herrero estan valorades en 9,73 milions d'euros i incloses en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educaci. D'aquests, ms de 750.000 euros corresponen a l'execuci que es liquidar dins de l'el exercici de 2020, mentre que ms 8,7 milions s'executaran en 2021 i 250.000 euros quedaran per a l'exercici de 2022.
Segueix-nos: