Està en: INICI > Educaci > Notícies

Castell obrir una oficina de construcci per als projectes Edificant


La renovaci dels lavabos als centres i la creaci dun pla de climatitzaci, entre les intervencions que resoldr el nou servei

La Junta de Govern de lAjuntament de Castell ha donat llum verda a la creaci duna oficina de construcci que assumir el projecte vinculats al Pla Edificant. A ms de la realitzaci dels projectes de la nova via dEdificant, un dels objectius daquest oficina ser el de reformar els lavabos als centres on siga necessari. Els professionals de loficina tamb desenvoluparan un pla de climatitzaci que permetr resoldre les descompensacions trmiques que pateixen algunes aules.

Daquesta manera, el consistori guanya mscul alhora calendaritzar, planificar, executar i controlar les renovacions i noves construccions de collegis i instituts a la nostra ciutat, com ha confirmat el regidor dEducaci, Francesc Mezquita, qui ha recordat que aquest era un dels punts fonamentals en lapartat dEducaci de lAcord de Fadrell.

En la iniciativa participa tamb la Regidoria dObres i Projectes Urbans, el responsable de la qual, Rafa Sim, ha destacat que "d'aquesta manera disposarem de ms recursos per a poder desenvolupar els projectes dEdificant convenientment, tant els quatre ja formalitzats com les futures actuacions, avanant aix en la posada en marxa d'infraestructures educatives necessries a la nostra ciutat".

Aix les coses, el nou programa laboral sactivar el prxim 1 dagost i permetr incorporar a la plantilla un arquitecte o arquitecta superior, un arquitecte o arquitecta tcnic, una enginyer o enginyera industrial i una persona dadministraci. Est previst que aquest equip treballe en aquests projectes fins al tancament de lexercici de 2022.

Licitada la redacci del projecte del CEIP Sebastin Elcano

La sessi de la junta tamb ha servit per a avanar en la intervenci permetr renovar el CEIP Elcano. Aix, l'rgan ha aprovat la licitaci de la redacci del projecte, amb un pressupost base de 234.430,72 euros, amb lIVA no incls.

El projecte permetr situar el gimns en la planta baixa de ledifici i obrir dos accessos, de manera que la installaci ser ms inclusiva i podr usar-se fora de les hores lectives. La reforma del centre est valorada en vora cinc milions deuros i suposar, entre altres millores, lobertura duna nova aula dInfantil de 2 anys i la creaci dun menjador amb 200 places de capacitat.
Segueix-nos: