Està en: INICI > Educaci > Notícies

Educaci rellana el Cor Infantil de Castell amb totes les mesures sanitries


Les classes del programa, subvencionades pel consistori, seran cada dimarts en el Museu de Belles Arts

La Regidoria d'Educaci de l'Ajuntament de Castell aposta per donar continutat al Cor Infantil de Castell per a proporcionar als ms xicotets de la ciutat una activitat cultural i musical que els forme de manera integral. Les classes del programa, emmarcat dins del projecte de Ciutat Educadora, estan subvencionades pel consistori i seran cada dimarts en el Museu de Belles Arts de Castell.

s una gran notcia que puguem anunciar aquesta nova edici de la formaci del Cor Infantil de Castell perqu aix implica que torne a la normalitat educativa, ha assenyalat el regidor d'Educaci, Francesc Mezquita. L'edil ha recordat que en aquesta activitat l'alumnat aprn nocions musicals, per tamb valors com el treball en equip, la collaboraci i el respecte a la cultura, que sn competncies bsiques del currculum educatiu.

Aix doncs, la Regidoria d'Educaci impulsa de nou el Cor Infantil amb l'objectiu que els xiquets i les xiquetes de 6 a 12 anys amb aptituds musicals puguen rebre formaci vocal i musical. Lactivitat s gratuta per als participants, els quals assajaran de la m de la director del cor, Isabel Villagar. Els assajos tindran lloc cada dimarts de 17.30 a 18.30 hores en les installacions del Museu de Belles arts de Castell (Av. Germans Bou).

Per a accedir, s'ha de passar una prova d'aptitud musical que consisteix a cantar una can de lliure elecci a capella, s a dir, sense acompanyament musical. Les xiquetes i els xiquets que acudisquen per a fer la prova, programada per a dimarts, 6 doctubre, han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

El programa educatiu s'ha adaptat a tots els protocols sanitaris per a l'activitat coral. Aix mateix, l'Ajuntament de Castell proporcionar als participants mascaretes homologades especials per al cant. Per a garantir la distncia de seguretat, l'assaig es repartir entre el claustre a l'aire lliure i la sala d'actes. Per qestions organitzatives i a fi de respectar les mesures sanitries, s necessari concertar l'horari de la prova. Les famlies poden consultar dubtes o sollicitar ms informaci mitjanant correu municipal de l'rea d'Educaci (dubteseducacio@castello.es).
Segueix-nos: