Està en: INICI > Educaci > Notícies

LEOI de Castell obri la matrcula per a les ltimes vacants de les quatre seus
Les places lliures que queden en els 12 idiomes que ofereix lEOI s'assignaran per ordre darribada, sempre amb cita prvia

udio de Francesc Mezquita


LEscola Oficial dIdiomes (EOI) de Castell ha obert la matrcula amb les vacants que queden a les seues quatre seus desprs dhaver finalitzat els perodes de matrcula ordinria i extraordinria. El centre de lantic campus de Borriol, juntament amb les seccions de Vinamargo (IES Matilde Salvador), Almassora (IES lvaro Falomir) i la nova secci del Grau (CIPFP Costa de Azahar), que entra en funcionament aquest curs 2020-2021, ofereix 12 idiomes: alemany, angls, rab, castell per a estrangers, eusquera, francs, itali, portugus, romans, rus, valenci i xins.

Enguany, per les circumstncies sanitries, sassignaran vacants per ordre darribada amb cita prvia. Tota la informaci sobre com sollicitar la cita prvia per a fer la matrcula i els requisits daccs es pot trobar al web del centre. s molt important tindre en compte que no satendr ning sense cita prvia.

El regidor dEducaci, Francesc Mezquita, ha animat la poblaci de la ciutat i de municipis propers a inscriure's per tal daprendre nous idiomes o millorar aquells que ja coneixen ja que aquests sn una eina fonamental a lhora de multiplicar les oportunitats professionals, tan importants en una conjuntura socieconmica com lactual.

Aix doncs, LEOI de Castell encara t vacants en tots els idiomes i nivells i en la nova secci del Grau, que subica al mateix centre que lEscola dHostaleria del CIPFP Costa de Azahar, davant del Pinar, tamb t places dangls en primer dA2 i primer de B1.

A ms, hui dimarts 13 i tamb amb cita prvia, lEOI de Castell obri la matrcula als cursos formatius i als tallers didiomes en grups reduts de dues hores setmanals per a treballar les destreses orals. Les classes daquests cursos formatius i tallers comenaran el 19 doctubre.
Segueix-nos: