Està en: INICI > Educaci > Notícies

Mezquita coordina el trasllat del Vicent Mar a les aules provisionals


El regidor dEducaci organitza el canvi amb la directiva del centre mentre avana la installaci de les aules provisionals

La Regidoria dEducaci de lAjuntament de Castell assegura que les aules provisionals a les quals ha danar lalumnat del CEIP Vicent Mar mentres duren les obres del nou centre estan prou avanades. Daquesta manera, el regidor dEducaci a Castell, Francesc Mezquita, sha reunit t amb la directiva de lescola per organitzar el canvi.

Confiem en que, si tot va com est previst, el trasllat es puga dur a terme durant el mes de mar, ha explicat el regidor dEducaci de Castell, Francesc Mezquita. Aix mateix, Mezquita ha informat que lAjuntament disposa de magatzems municipals on guardar aquell material que no anir a les aules provisionals per s al nou centre.

El consistori ha facilitat els recursos necessaris per dur a terme el trasllat del centre a les aules provisionals, de manera que Educaci comptar amb les brigades municipals per al canvi dubicaci, una vegada finalitzen els treballs dadequaci de les aules, sales de reunions, lavabos i espais de joc per als vora 600 alumnes del CEIP Vicent Mar. Aix mateix, Educaci treballa amb la creaci de dues eixides ms a les aules prefabricades per adaptar-les als protocols sanitaris que marca la pandmia.

LAjuntament de Castell ha llogat i condicionat un solar i ha facilitat laccs al solar a la Direcci General dInfraestructures Educatives per a la installaci de les aules provisionals. Les obres dadequaci estan valorades amb 52.000 euros, uns fons als quals se suma el lloguer que Educaci pagar per lespai.

Cal recordar que la Conselleria dEducaci invertir 58 milions deuros, mitjanant el Pla Edificant, per a la construcci del nou CEIP Vicent Mar, desprs de ms de dues dcades de reivindicacions de la comunitat educativa.
Segueix-nos: