Castell engega el Pla de Formaci Comercial amb ms d'una desena de cursos


La regidora Patricia Puerta explica que l'oferta de cursos ha augmentat per a atendre la demanda dels comerciants.

Un curs sobre la xarxa social Facebook ha obert el Pla de Formació Comercial impulsat per l'Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica, dirigida per Patricia Puerta. La regidora ha explicat que es tracta d'un programa anual d'accions formatives per a millorar la competitivitat del comerç de proximitat a través d'una formació bàsica en temes com a comerç electrònic, atenció al client, disseny, tècniques de màrqueting aplicades a l'aparador o devolució de l'IVA als turistes.

Com ja va ocórrer l'any passat, el Pla de Formació per a Comerciants de l'Ajuntament de Castelló s'ha elaborat atenent a les demandes i propostes que ens han plantejat els propis comerciants, ha afegit Puerta. Aquest programa formatiu que es perllongarà fins a finals d'any inclou tretze cursos que impartirà la Cambra de Comerç "amb la qual des de l'Ajuntament treballem per a estrènyer la col·laboració en diferents àmbits, com el comercial o el turístic, per a dinamitzar l'economia local".

En aquest sentit, l'edil d'Impuls de l'Activitat Econòmica ha afegit que enguany s'ha ampliat la cartera de cursos fins a aconseguir les tretze propostes que integren el Pla de Formació Comercial 2017, que ha arrancat aquesta setmana i es perllongarà fins al pròxim mes de novembre.

Facebook per a comerç: nivell bàsic ha sigut el primer dels cursos a impartir-se en les instal·lacions de la Cambra de comerç. El següent taller se centrarà en el disseny d'aplicacions mòbils (App) per al comerç, que es realitzarà en dues fases: la primera els dies 27, 28 i 29 de març i la següent els dies 18, 19 i 20 d'abril.

A més, també hi ha formació en fotografia amb mòbil per a xarxes socials; disseny gràfic: com realitzar cartells per al meu comerç; tècniques de màrqueting aplicades a l'aparador; tax free: com tramitar la devolució de l'IVA als turistes; publicitar el teu comerç en internet: el client està en la xarxa; atenció al client: augmenta les teues vendes; les xarxes socials aplicades a l'activitat comercial; tècniques de màrqueting aplicades a la paqueteria i l'embolcall de regal; Facebook per a comerços: nivell avançat; microvídeos i decoració de façanes nadalenques.

La inscripció a tots els cursos és gratuïta i es fa a través de la pàgina web de la Cambra de comerç (www.camaracastellon.com) en l'apartat de formació.


Segueix-nos: