Castell convoca un taller prctic per a fomentar les habilitats en emprenedoria
La regidora Patricia Puerta destaca que aquesta iniciativa s'emmarca dins del primer Pla Estratègic d'Ocupació de la ciutat.

Castelló convoca una segona edició del taller Despertar Emprenedor per a afavorir l'autoocupació i millorar les habilitats a l'hora d'engegar un projecte. La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat que amb aquest taller "es pretén dotar als usuaris del Servei d’Emprenedoria municipal de les eines necessàries per a ajudar-los a engegar el seu projecte i oferir-los noves perspectives laborals". El taller Despertar Emprenedor se celebrarà el pròxim 19 d'abril i les inscripcions es fan a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).

L'Ajuntament de Castelló defineix en el seu Pla Estratègic d'Ocupació 2016-2019 la Línia 2 Emprenedoria, a partir de la qual es crea el Servei d’Emprenedoria de l'Ajuntament dins de l'ADL i es defineixen una sèrie d'accions a realitzar entre les quals es troba la formació en autoocupació i emprenedoria i afavorir així la cultura emprenedora.

Per aquesta raó, aquesta segona edició del taller Despertar Emprenedor, oberta a tots els usuaris del Servei d’Emprenedoria de l'Ajuntament (la primera es va realitzar per als participants de la Llançadora d'Ocupació 2016 i altres usuaris del Servei que havien mostrat el seu interès) pretén oferir un primer pas en el camí per a persones emprenedores que vulguen treballar pel seu compte o tinguen projectes en marxa. A nivell personal pot suposar també una ajuda per a analitzar possibles canvis en la vida laboral.

El taller pràctic Despertar Emprenedor té una durada de 4 hores (de 9:00 a 13:00) i permetrà treballar les habilitats emprenedores dels assistents, reflexionant sobre decisions a prendre respecte a projectes personals i empresarials.

Com a ponents participaran Gloria Cerezo de Pedro i Marga López Tremps, tècniques d’Emprenedoria de l'Ajuntament de Castelló, professionals amb dilatada experiència professional en creació d'empreses i assessorament a emprenedors i empreses. En el taller s'explicaran també els serveis oferits pel Servei d’Emprenedoria amb la finalitat de que els assistents coneguen les possibilitats d'assessorament i acompanyament en els seus projectes, oferides per l'Ajuntament de forma gratuïta.


Segueix-nos: