Marco confirma l'aposta municipal per l'ocupaci amb la I Fira Castell Crea d'innovaciL'alcaldessa ha posat en valor els programes d’emprenedoria del consistori com a motor de desenvolupament econòmic municipal.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat la ferma aposta de l'equip de govern per l'ocupació i l’emprenedoria en la primera Fira ‘Castelló Crea Innovation&Maker’, dedicada a l'impuls de la creativitat empresarial en l'àmbit local i la creació d'oportunitats laborals. Aquestes jornades han sigut organitzades sota la direcció de la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica i Ocupació, Patricia Puerta, amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme.

Marco ha subratllat la importància de dur a terme polítiques d'ocupació actives que fomenten les oportunitats laborals tant dins com fóra del consistori. "La major preocupació de la ciutadania quan vam entrar en el govern era i segueix sent l'ocupació, per tant és el centre de les nostres polítiques i per això hem passat d'un a set milions i mig d’euros d'inversió en ocupació", ha reiterat.

L’alcadessa ha lloat la qualitat del programa de conferències de la Fira ‘Castelló Crea’, la qual s'ha estructurat en dues jornades, una per a abordar els continguts i activitats relacionades amb la innovació i el moviment ‘maker’, i la següent centrada en el foment del treball. "És en aquests espais on més afloren les oportunitats laborals i empresarials", ha insistit l'alcaldessa, la qual animat als assistents a aprofitar les jornades.

Per la seua banda, l'edil d'Ocupació, Patricia Puerta, ha explicat que la idea de la fira va sorgir amb "la vocació d'impulsar la creativitat ciutadana, potenciar l’emprenedoria en l'àmbit local i obrir un espai de trobada per a generar oportunitats laborals, teixir noves xarxes de treball i abordar reptes empresarials i socials des d'una perspectiva col·laborativa que millore la competitivitat".

En aquest sentit, tant l'alcaldessa com la regidora han recordat que el consistori té a la disposició de la ciutadania tot l’any el servei d’emprenedoria ‘Castelló Crea’, des del qual podran rebre assessorament, accedir a ajudes i a línies de microcrèdits per a fer realitat les seues idees de negoci.


Segueix-nos: