La Policia Local intensifica la vigilncia en parcs i platges per a controlar el compliment de lordre deixida de menors
Braina crida a la responsabilitat individual i collectiva per a no fer passos arrere en la lluita contra la covid-19

udio d'Omar Braina


La Policia Local de Castell ha intensificat la vigilncia i la presncia policial en aquells punts on s'espera una major afluncia amb motiu de l'entrada en vigor de l'Ordre SND/370/2020, de 25 d'abril, sobre les condicions en les quals s'han de desenvolupar-se els desplaaments per part de la poblaci infantil durant la situaci sanitria ocasionada per la covid-19. En el dia d'ahir, primer dia en qu es permetien aquestes eixides, els agents van reforar la vigilncia a la platja, passeig martim, parc Ribalta i les rondes de circumvallaci i es van interposar dues propostes de sanci per incomplir les mesures incloses en aquesta nova ordre.

El regidor de Seguretat Pblica i Emergncies, Omar Braina, ha explicat que els agents continuaran amb el refor de la vigilncia en aquells punts on puga donar-se una major afluncia. Aix, hi haur una especial presncia en els punts citats anteriorment i altres entorns pblics com el parc Pont de Ferro per a controlar que es compleix amb les mesures i es respecta la distncia entre persones. La jornada d'aquest diumenge va transcrrer sense infraccions de gravetat, tenint en compte que era el primer dia en qu s'aplicava una mesura de flexibilitzaci del confinament i es va permetre l'eixida dels menors de 14 anys, ha indicat. No obstant aix, ha realitzat una crida a la ciutadania de Castell perqu actue amb responsabilitat.

No hem venut al coronavirus i no ens podem relaxar, hem de complir tots amb les mesures de precauci i les normes per a eixir amb els nostres fills i filles, s una responsabilitat individual i collectiva, ha apuntat Braina. El regidor ha recordat que la Policia Local continuar vetlant pel compliment de la normativa per a combatre l'expansi de la covid-19. No podem fer passos arrere, si no complim amb les mesures incrementem el risc de propagaci del virus, ha afirmat.

En total, des del passat 14 de mar, la Policia Local ha alat 781 actes per incompliment de les restriccions de mobilitat de les persones, 17 actes per incompliment de tancament de locals i/o de restriccions de l'activitat comercial, cultural, recreativa i d'hostaleria o restauraci. Els agents han realitzat en aquest temps 9 detencions i s'han realitzat 1.235 identificacions de persones i 1.348 controls de vehicles.
Segueix-nos: