Comena la fase de presentaci de propostes dels Pressupostos Participatius 2018


Els primers a presentar una proposta d’inversió han estat l’Associació de Veïns San Agustín i San Marcos.

L’Ajuntament de Castelló ja ha engegat la primera de les fases per a dur a terme els Pressupostos Participatius del 2018. Es tracta de la fase de presentació de propostes en la qual qualsevol persona, major de 16 anys i empadronada a Castelló de la Plana, pot presentar-ne de forma individual, sense perjudici que la persona que la presenta represente una organització, grup o col·lectiu. Es podrà presentar una proposta per a tota la ciutat i/o una proposta per a un districte concret a la seua elecció, sense la necessitat de ser resident en un districte per a poder presentar una proposta d’aquest.

La primera de les propostes d’inversió presentades ha estat a càrrec de l’Associació de Veïns San Agustín i San Marcos, els quals proposen tapar el tros de séquia que queda en el Camí la Plana fins a la rotonda del Camí Serradal i ampliar la seua calçada. Les propostes es faran, preferiblement, mitjançant la web decidim.castello.es, encara que també es podran presentar a les Tinences d’Alcaldia de l’Ajuntament, i el termini de presentació finalitzarà el 28 de març a les 14.00 hores.

Una vegada finalitzada aquesta primera fase, s’organitzarà una reunió en cadascun dels districtes per a prioritzar les propostes vinculades al mateix districte. Cal recordar que la primera i la segona proposta triades per cada reunió de districte passaran directament a la fase de validació i estudi de viabilitat.


Segueix-nos: