L'Escola de Participaci activa un taller prctic d'obligacions documentals i procedimentals per a les entitats no lucratives de Castell
Les associacions marxaran amb tota la documentació actualitzada, identificada i arxivada.

L’Escola de Participació de l’Ajuntament de Castelló ofereix un nou curs per al proper dissabte 14 d’abril. En aquest cas es tracta d’un taller pràctic d’obligacions documentals i procedimentals de les entitats no lucratives, que permetrà a les associacions revisar els documents que puguen faltar, posar al dia els que tinguen desactualitzats, conéixer què és cada document i per a què serveix, així com actualitzar als participants de les obligacions de l’associació.

L’activitat està organitzada per la Fundació Horta Sud i és totalment gratuïta. Per a participar en ella sols cal apuntar-se a l’enllaç https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-practic-obligacions-documentals-i-procedimentals-de-les-associacions-14-dabril-de-2018-39115137429 i portar tota la documentació de l’associació. Aquesta es desenvoluparà al districte del Grau al Centre Cultural la Marina (C/Marina Espanyola, 19) de 9.00 a 14.00 hores.


Segueix-nos: