Participaci Ciutadana reactiva el teixit associatiu de Castell amb una nova plataforma digital


El departament que dirigeix Mezquita llana una campanya informativa sobre el registre digital dentitats, en qu ja figuren ms de 800 inscripcions

udio de Francesc Mezquita


La Regidoria de Participaci Ciutadana ha presentat el nou registre digital dentitats, una plataforma on es poden localitzar fcilment totes associacions de la ciutat i consultar dades sobre la seua activitat. Aquesta eina arriba tot just quan lequip de govern prepara la tornada de lactivitat als centres cvics, que es preveu que comence amb larribada de la fase 3, com ha confirmat el regidor de lrea, Francesc Mezquita.

Necessitem ms que mai el teixit associatiu de Castell, una xarxa de persones que amb el seu treball diari facilitaran la reconstrucci social dels nostres barris, ha assegurat Mezquita. Per aix, el consistori, en collaboraci amb la Fundaci Horta Sud, ha llanat una campanya informativa sobre Registre Municipal d'Associacions Venals, al qual es pot accedir ara mitjanant una plataforma digital.

Aquest ser un exercici de transparncia i un recurs per a donar visibilitat a totes eixes associacions que sn el cor de la ciutat, ha incidit el regidor en relaci al lema de la campanya. Mezquita ha recordat que Castell compta amb 825 associacions que dinamitzen la vida dels barris, tenen cura de persones majors, ofereixen oci educatiu, creen xarxes de suport mutu i solidaritat i generen llocs de treball, totes elles funcions fonamentals en una conjuntura social i econmica com aquesta que vivim.

Aix doncs, tota la ciutadania tindr la possibilitat de consultar les associacions existents en la ciutat, informar-se sobre la programaci anual i realitzar una cerca pel nom o clicant sobre el mapa. La plataforma permet tamb a les entitat veure de manera senzilla les seues dades i modificar all que siga necessari.

Es pot accedir a aquest recurs mitjanat ladrea castello.associacions.org. A ms de proporcionar dades bsiques sobre lactivitat i la localitzaci, la plataforma facilita laccs a pgines web o perfils de xarxes socials de les entitats que en tenen, aix com la informaci de contacte.

Cal recordar que segons l'estudi de l'Avaluaci de l'Impacte de les Associacions- elaborat tamb per la Fundaci Horta Sud-, a Castell hi ha 12.141 persones associades. Els ingressos de les 134 associacions analitzades en lestudi ascendeixen a 8.258.613 deuros. Tamb sestima que les entitats de la ciutat han creat 383 llocs de treball, dels quals 143 sn a jornada completa i la resta sn contractes a temps parcial (professorat de tallers, entrenadores i entrenadors esportius, entre altres).

Participaci Ciutadana reactiva el teixit associatiu de Castell amb una nova plataforma digital
Segueix-nos: