Participaci Ciutadana estn el seu projecte de temps lliure educatiu al districte sud


Les activitats tindrn una figura educadora i es realitzaran en coordinaci amb lIES Matilde Salvador

La regidoria de Participaci Ciutadana, encapalada per Francesc Mezquita, posa en marxa un programa de temps lliure educatiu a la zona sud de la ciutat per cobrir les necessitats dels adolescents. La iniciativa tindr una figura educadora i estar coordinat amb lInstitut de Secundria Matilde Salvador, motiu pel qual Mezquita sha reunit amb la directora del centre per a presentar-li la proposta.

Arribem ara al districte sud amb aquest projecte que ha tingut molt bons resultats al Raval Universitari i que servir per acostar a la joventut alternatives doci i educar-la en la participaci ciutadana i en la implicaci per millorar el barri, ha explicat el regidor.

Els i les participants podran tindre dun lloc de trobada per passar les vesprades de manera segura, amb una calendaritzaci dactivitats en la qual ells i elles mateixos participaran de manera activa. Lexpansi del projecte naix de la necessita doferir els i les joves espais on passar el temps temps lliure complint amb les mesures sanitries, un recurs que han vist molt redut per la crisis sanitria.

Aquest s el segon projecte de les mateixes caracterstiques, ja que la primera experincia es va dur a terme en la zona del Raval Universitari en 2019. El primer centre de temps lliure educatiu estava situat a les immediacions del Institut Bovalar. Aquesta primera implantaci del projecte va tindre molt bona acollida en la zona i roman activa tamb enguany.

Prximes sessions de lEscola de Participaci

Desprs dobrir-se la nova edici de lEscola de Participaci, les prximes sessions seran les del curs dObligacions fiscals i comptables per associacions, el 24 doctubre. El 7 de novembre comenar el curs sobre millora de la transparncia, per al qual roman oberta la inscripci. LAjuntament de Castell i la Fundaci Horta Sud collaboren en la realitzaci daquests cursos, aix com altres iniciatives com lelaboraci de linforme de limpacte associatiu a la ciutat i diverses campanyes informatives.
Segueix-nos: