Les associacions de Castell simpliquen en la creaci duna ciutat educadora
Un vintena entitats participen en la jornada convocada per Castell Educa per a fer les seues aportacions en matria dinclusi, mobilitat, sostenibilitat i patrimoni

udio de Francesc Mezquita


Les regidories de Participaci Ciutadana i dEducaci de Castell han collaborat am Castell Educa en lorganitzaci duna jornada de treballs amb un vintena associacions de la ciutat. Lobjectiu ha estat implicar a aquestes entitats en el projecte de ciutat educadora i sumar les seues aportacions a un pla que ha de definir el futur que volem i el rol que volem que tinga la ciutat en leducaci dels nostres filles i les nostres filles.

Aix ho ha manifestat el regidor al capdavant dambues rees (Participaci Ciutadana i Educaci), Francesc Mezquita, per a qui s fonamental comptar amb el coneixement especialitzat sobre certes rees o certs sectors que tenen les associacions de Castell. Ledil tamb ha destacat que aquest ha de ser un projecte compartit i per aix volem crear un model de ciutat en el que totes i tots creiem i que totes i tots vulguem fer realitat

Per a aconseguir-ho, en la jornada shan treballat en els mbits dinclusi, mobilitat, sostenibilitat i patrimoni. Per a aix, shan creat diferents grups de treball segons lmbit amb el qual estaven relacionades les aportacions. Daquesta manera, les entitats i les associacions han pogut compartir experincies participatives similars i contribuir amb el seu coneixement sobre la ciutat. Cal destacar que la jornada sha dut a terme mantenint les mesures sanitries pertinents.

Lobjectiu final daquesta dinmica participativa s organitzar una trobada de ciutats educadores a Castell, de manera que altres ciutat pugen conixer el nostre projecte de ciutat educadora i que puguem sumar les experincia daltres municipis al nostre. Castell intensifica daquesta manera el treball per posar-se a lavantguarda com a ciutat educadora, amb una clara aposta per la inclusi.
Segueix-nos: