Navarro posa en valor el retorn de les activitats presencials en les associacions venals de Castell
El president de la Junta de Districte Centre ressalta la reobertura de les seus socials

El regidor de Transició Ecològica i president de la Junta de Districte Centre de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha destacat la reobertura de les seus socials de les associacions veïnals de la ciutat i el retorn de les activitats presencials després de la fi de les principals restriccions de la pandèmia.

El programa d'activitats presencials a l'interior de les associacions veïnals es va recuperar la setmana passada, mantenint-se mesures de prevenció dictaminades per les autoritats sanitàries com l'ús de la màscara. A la vista d’això, Navarro va visitar aquest dimecres per a posar en valor aquesta circumstància la seu de l'associació veïnal del Raval de la Trinitat, on va presenciar algunes de les iniciatives que es duien a terme en el moment. També va mantindre una reunió amb representants de la mateixa per a recollir les seues demandes i propostes.

El Raval de la Trinitat organitza durant el curs 2021-2022 diverses activitats de dilluns a divendres, entre altres, cursos d'art, literatura i filosofia, pilates, costura, sevillanes, escacs, cor o memorització, on participen 150 persones .
"Celebrem que els ciutadans poden tornar a participar i fer ús dels cursos, tallers o jornades que organitzen en les seues seus les entitats veïnals. A poc a poc anem recuperant la normalitat després de dos anys durs de pandèmia en els quals els nostres veïns han mostrat una responsabilitat i una gran altura de mires", subratlla Fernando Navarro, que presideix la Junta de Districte Centre, que integra a les diferents entitats d'aquesta zona de la ciutat.

"A través de la Junta de Districte Centre recollim les demandes i les reivindicacions del nostre teixit associatiu per a anar millorant cada dia la gestió de la ciutat. Des de l'Ajuntament treballem per a reforçar la transparència i els canals de participació amb els nostres veïns", afirma el també regidor de Transició Ecològica, qui anima al veïnat a apuntar-se en l’ample programa d’activitats que desenvolupen desde el teixit veïnal.


Segueix-nos: