Benestar Social tria els collegis els alumnes dels quals representaran als xiquets i xiquetes de Castell en el Consell Municipal de la Infncia


Els centres designats escolliran ara un total de 20 escolars dels diferents districtes, un procés que es repetirà cada any.
 
El regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, ha presidit el sorteig dels centres educatius dels diferents districtes de la ciutat que participaran en el Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència de Castelló, un òrgan de participació social on xiquets i xiquetes podran expressar la seua semblar en tots els assumptes que els afecten perquè les seues opinions siguen tingudes en compte en l'activitat municipal.

D'aquesta manera, han resultat triats en el districte Nord els centres Lledó, Penyeta Roja i Mater Dei; en el districte Est, el Bernat Artola, Sant Cristóbal i Sagrat Cor; en el districte Oest, Soler i Godes, Matilde Salvador i Bovalar; en el districte Sud, el Joan Ripollés, Matilde Salvador i Politècnic; en el districte Centre, el Cervantes i el Francesc Ribalta; i en el Grau, la Marina i el Miquel Peris.

Una vegada designats els centres educatius, en els nivells de Primària, Secundària i Batxillerat, seran ara els col·legis els que s'encarreguen de l'elecció dels alumnes que formaran part del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència, un procés que es repetirà cada any.

Cal recordar que el nou òrgan de participació municipal estarà constituït per 20 persones, xics i xiques, representants dels centres educatius i els diferents districtes de la ciutat. Es tracta del pas previ a la constitució oficial del citat consell i posterior reconeixement de Castelló com a Ciutat Amiga de la Infància, una denominació que promou Unicef.


Segueix-nos: