Programa de Respir Familiar i Oci específic per a xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat fins a 26 anys organitzat per l’Ajuntament: Inscripcions obertes


Programa de Respir Familiar i Oci específic per a xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat fins a 26 anys organitzat per l’Ajuntament: Inscripcions obertes

Des de la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, emmarcat dins del I Pla Municipal d'Infància i Adolescència, com a resultat del treball sobre les necessitats de xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat, s’ha dissenyat un Programa de Respir Familiar i Oci específic per a xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat fins a 26 anys. El mateix es durà a terme mitjançant la realització de sessions gratuïtes de Musicoteràpia, Art-Teràpia, Robòtica Educativa i Teràpia assistida amb gossos, prestant-se durant el desenvolupament de les mateixes l'assistència personal de suport que requereixin els/les participants.
Aquestes activitats es desenvoluparan els dissabtes 14, 21 i 28 de setembre, 5, 19 i 26 d'octubre i 9, 16 i 23 de novembre, en horari de 09.00 a 14.00 hores en la Seu de l'Associació Taller Ocupacional Penyeta Roja- Club d'Oci “El Pati” situada al carrer Ricardo Català Abad núm.10, cantonada Joaquin Marqués Gascó (Junta a la Tinença Alcaldia Sud). Els grups de cada activitat seran reduïts (màxim 10 usuaris/es depenent del número d'inscrits/as i graus i tipus de discapacitat), tot això a fi d'oferir una resposta adequada a les necessitats dels xiquets, xiquetes i adolescents amb discapacitat empadronats/des a Castelló de la Plana.
La sol·licitud i inscripció es realitzarà presentant el model de sol·licitud, que s'adjunta i es pot descarregar en el següent enllaç ací , al Registre General de l'Ajuntament de Castelló o en qualsevol Tinença d'Alcaldia. El termini d'inscripció és del 29 d'agost al 12 de setembre, una vegada cobertes les places es constituirà una llista d'espera amb els mateixos criteris, l'ordre de registre d'entrada.
Una vegada finalitzat aquest termini, es podran seguir presentant sol·licituds que s’afegiran a la llista d’espera, o bé per a cobrir vacants, o bé possibles baixes que es puguen donar en el desenvolupament del Programa.
Per a l'adjudicació de les places es tindrà en compte l'ordre de registre de cada sol·licitud.Segueix-nos: