La transformaci digital del sistema educatiu centrar la 6 Trobada de Professorat de Valenci


Les jornades se celebraran el 20 i 21 de novembre al Menador i la inscripci roman oberta per a assistir presencialment o en lnia

La Regidoria dEducaci de Castell collabora amb la Fundaci Bromera en lorganitzaci de la 6 Trobada de Professorat de Valenci. Lencontre, sota el ttol Transformaci digital: eina fonamental per a la innovaci educativa, busca fomentar de la lectura, adaptar leducaci a les noves tecnologies i adquirir nous coneixements sobre tcniques educatives. Per a adaptar-la a les noves restriccions marcades pel Consell, les persones interessades podran assistir a la trobada tant de manera presencial com telemtica.

Comptarem amb reconeguts professionals de diferents mbits per a que compartisquen amb el personal docent la seua experincia i poder aix enriquir el catleg de recursos amb qu poder exercir la seua tasca, ha explicat el regidor deducaci, Francesc Mezquita. En un context com lactual s molt important que el professorat domine les TIC i que siga capa dintegrar aquestes eines en la prctica docent per a fomentar un aprenentatge significatiu, inclusiu i que capa de respondre a demandes com les que ens ha generat la crisis sanitria, ha assegurat ledil.

Aix doncs, la programaci de la 6 Trobada de Professorat de Valenci est centrada en ls de les noves tecnologies en matria educativa. Aix doncs, la primera jornada comenar amb la conferncia El poder transformador de leducaci (17.00 hores) de Patricia Campos, activista pels drets de les dones, expilot de les Forces Armades i exentrenadora de futbol. La jornada continuar amb el taller de la professora Lola Moreno i el professor Herme Ferrando sobre les eines TIC, titolat Serious games, Genially i qestionaris interactius per al foment de la lectura (18.00 hores). Per tancar aquest primer dia de la trobada, la companyia Esclafit Teatre representar @Rita_Trobador (19.45 hores).

La segona jornada rependr les sessions amb la ponncia de Cristian Oliv, autor del llibre Profes rebels: el repte deducar a partir de la realitat dels joves, sota el ttol Videojocs, Instagram, sries i literatura (09.00 hores). Desprs duna breu pausa, la jornada continuar amb el taller Endinsar-se al bosc a crrec de la divulgadora litarria, Anna Juan (11.00 hores). Lescriptor i divulgador sobre filosofia, Enric Senabre, tancar la jornada amb la conferncia tica porttil (12.15 hores).

Les inscripcions estan obertes fins al dia 12 de novembre i es poden fer de manera pressencial i en lnia. La trobada reuneix al professorat de valenci darreu del territori per tractar temes dactualitat en matria educativa.
Segueix-nos: