Castell contracta 22 persones en desocupaci del rgim agrari per a millores en squies i camins rurals
L'Ajuntament mplia d'un a tres mesos els treballs i destina 195.000 euros per a aquest programa d'ocupaci temporal

udio de Patricia Puerta


L'Ajuntament de Castell, a travs de la Regidoria d'Ocupaci, ha contractat 22 persones en situaci de desocupaci del rgim agrari dins del projecte de treballs de refor en camins i parets de squies i camins rurals de titularitat municipal. La contractaci, de carcter temporal, s'amplia aquest any d'un a tres mesos. El programa suposa una inversi total de 195.077 euros, dels quals 175.785 euros sn subvenci fruit del conveni amb el Servei Pblic d'Ocupaci Estatal (SEPE) amb els ajuntaments per a la contractaci de persones en situaci de desocupaci agrria i amb l'objectiu de realitzar obres i serveis d'inters general i social.

La regidora d'Ocupaci, Patrcia Puerta, ha explicat que aquestes contractacions van destinades a millorar les oportunitats laborals, tamb en aquells sectors de la poblaci amb ocupaci estacional, amb contractacions per a desenvolupar treballs d'inters per a la ciutadania. Enguany, s'han contractat 22 persones (4 dones i 18 homes) des d'aquest mes i fins al 30 de novembre.

Aquestes contractacions s'emmarquen dins del conveni subscrit entre l'Ajuntament de Castell i el SEPE per a promoure treballs en squies i camins rurals municipals consistents en la consolidaci de vorals, cunetes o parets de squies, que ajuden a reafirmar els camins rurals del municipi, afavorint el trnsit de vehicles agrcoles en incrementar-se la superfcie til dels camins. Les obres a desenvolupar enguany es desenvoluparan en la senda de la Palla, Quadra Quarta de Dalt i Camins.
Segueix-nos: