Està en: INICI > Joventut > Notícies

"Quin s el teu color preferit, alcaldessa?"Amparo Marco contesta preguntes de xiquets i xiquetes de l'escola d'estiu del col•legi Isabel Ferrer.


L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, han estat aquest matí en l'escola d'estiu del col•legi Isabel Ferrer, en la qual ha sigut la quarta visita dins de la ronda de contactes que du a la primera autoritat per totes les ‘escoletes’.

En la trobada, l'alcaldessa ha desvetlat molts aspectes que pertanyen a l'àmbit privat a preguntes de xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys d'edat que gaudeixen aquests dies de juliol d'activitats socioculturals, esportives, mediambientals i relacionades amb la igualtat en les instal•lacions de l'Isabel Ferrer, guiats per tres monitors i dos instructors en pràctiques.

La curiositat dels joves periodistes ha revelat que el color preferit de la dona que dirigeix la ciutat de Castelló és el blau, entre els seus plats preferits destaca la pasta, el seu equip de futbol és el CD Castelló, el seu país preferit Espanya, la ciutat que porta en el cor sens dubte Castelló, gaudeix tot el temps que pot de les seues filles i condueix un utilitari xicotet.

Però la inquietud d'aquests 72 alumnes i alumnes del col•legi Isabel Ferrer, que acull l'escola d'estiu més nombrosa de totes les que subvenciona l'Ajuntament de Castelló dins de la campanya d'animació de l'estiu ‘Temps d’Esplai’, no acaba ací.

Els escolars han volgut saber moltes coses de l'alcaldessa però també li han formulat algunes peticions. "Que siga tot gratis", ha reclamat un; "volem un parc aquàtic", ha dit un altre. A aquesta última demanda, i quasi ja en la porta, Marco els ha respost que eixa "és una gran idea per a Castelló".
Segueix-nos: