Està en: INICI > Joventut > Notícies

Castell es prepara per a viure un agost de cinema a vora platja amb 'pelis' per a totes les edatsEl regidor de Joventut, José Luis López, ressalta el bon acolliment que ha tingut la campanya de Cinema d'Estiu durant el mes de juliol.


El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López, ha destacat aquest matí el bon acolliment que ha tingut la campanya de Cinema d'Estiu en el mes de juliol, amb una participació "magnífica" respecte d'anteriors edicions.

L'edil ha mostrat el seu convenciment que la campanya seguirà sent un èxit a l'agost, amb una programació de caràcter familiar que podrà gaudir-se cada cap de setmana a la vora de la platja del Gurugú amb títols com 'Alicia a través del espejo', 'Mortadelo y Filemón', 'Juntos y revueltos', 'En el corazón del mar' i 'Kun Fu Panda 3'.

López ha recordat que la finalitat d'aquesta iniciativa és afavorir el gaudi d'activitats lúdiques i culturals durant els mesos estivals en la platja del Gurugú, però ha remarcat que la campanya també té lloc en paral·lel en tots els districtes de la ciutat fins al mes d'octubre.

També en els espai urbans, aquest cinema de barri té per objectiu proporcionar entreteniment en diverses places del municipi a través de la projecció de pel·lícules de caràcter familiar i gratuït.

La cartellera d'aquesta acció es pot consultar en la web de l'Ajuntament de Castelló (www.castello.es), oficinasinformacionjuvenil@castello.es, el telèfon 964 28 21 22 o el Facebook #CsesJuventud.


Segueix-nos: