Està en: INICI > Joventut > Notícies

L'Ajuntament concedeix ajudes a sis entitats juvenils de Castell


El regidor José Luis López destaca la importància d'aquestes subvencions per a desenvolupar i fomentar projectes dels joves.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix José Luis López, ha concedit ajudes per un import de 8.500 euros a sis associacions juvenils de la ciutat amb l'objecte de finançar projectes desenvolupats per les mateixes entre l'1 d'octubre de 2016 i el 31 d'agost de 2017.

López ha destacat "la importància de convocar aquestes subvencions per a desenvolupar i fomentar la cultura, l'art i l'oci, així com la tolerància, la solidaritat i el respecte per a prevenir qualsevol tipus de discriminació entre la joventut".

Les entitats destinatàries de les ajudes han sigut Scouts Castelló-MSC, Associació Ciutadana contra la Sida de Castelló (CASDA), Centre Juvenil San José Obrer, Associació Scout Quo Vadis, Associació Cases de Joventut de Castelló i Club Bàsquet La Plana i entre els projectes subvencionats destaquen ‘Millorem el mon’, ‘Educació per a la salut, sexualitat i vida’, els campaments juvenils ‘Arrels’ i ‘Estamboree’, activitats de promoció de l'associacionisme sociocultural i d'educació en temps lliure a Castelló i curs d'inici i tecnificació de bàsquet.

El regidor ha subratllat el reforç pressupostari realitzat per l'equip de Govern en subvencions de Joventut, on cada entitat o associació sense ànim de lucre de Castelló es pot beneficiar com a màxim de l'equivalent en la seua quantia al cost econòmic total de l'execució del projecte pel qual es demana la subvenció.


Segueix-nos: