Està en: INICI > Joventut > Notícies

Joventut refora el cartell d'oci i temps lliure amb qasi 40 activitats en el primer trimestre de 2018


La programació contempla temes diversos com a cuina de supervivència, control de l'estrès, defensa personal, bicicleta tot terreny, senderisme, nutrició o prevenció de la violència sexista.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló, que dirigeix José Luis López, ha organitzat prop de 40 activitats i tallers dirigits a joves d'entre 14 i 35 anys que es duran a terme durant el primer trimestre de 2018 en el Casal Jove del Grau, reforçant d'aquesta manera l'oferta d'oci i temps lliure per a aquest sector de la població.

La nova programació arrancarà al gener amb grups de conversa en valencià, taller de ball i comercial danse, meditació, iniciació al teatre d'ombres xineses, curs de monitor/a escolar, introducció a la fotografia digital, spining, zumba, calistenia, taller de cuina de supervivència, mindfulness per al control de l'estrès, crossfitness, relaxació i spa.

Les activitats prosseguiran al febrer amb defensa personal per a dones, spining, zumba calistenia, grups de conversa en anglès, taller de ball new style, kundalini, entrenament de carreres d'obstacles, bicicleta tot terreny, assessoria d'imatge i estilisme, senderisme, nutrició i xarrades dedicades a l'enteniment de la discapacitat intel·lectual, prevenció de la violència sexista, introducció a la Llei de la Dependència, prevenció de l'assetjament laboral per qüestió de sexe, barreres arquitectòniques i ciutats accessibles i perspectiva de gènere en l'esport.

El trimestre tancarà al març amb tallers de decoració de llaminadures, iniciació al teatre, kundalini, spinning, zumba, manicura i decoració d'ungles i taller de cuina sushi.

Les inscripcions i informació per a les activitats estan obertes i es poden realitzar-se en el casal Jove del Grau els dilluns, dimarts i divendres, de 17.00 a 20:00 hores, i els dimarts i dissabtes, de 17.00 a 19:00 hores. També pot realitzar-se preinscripció online a través de la web http://juventud.castellon.es en l'apartat de Formació/Tallers i Activitats de Temps Lliure o sol·licitar més informació en el telèfon 964 282 122.


Segueix-nos: