Està en: INICI > Joventut > Notícies

Lpez clausura un projecte que fomenta amb teatre la interculturalitat entre els adolescents
El Raval acull aquest divendres, 9 de febrer, tres micro representacions de ‘Identitats a Escena’, una iniciativa municipal desenvolupada en el marc del Pla Castelló Ciutat Intercultural.

El regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, clausura divendres que ve, 9 de febrer, a les 18:00 hores, el projecte ‘Identitats a Escena’ en el Teatre Raval, una iniciativa desenvolupada per l'Ajuntament de Castelló en el marc del Pla Castelló Ciutat Intercultural.

Aquest projecte, de caràcter innovador, i dissenyat com a experiència pilot en tres instituts de Secundària de la ciutat, "té com a objectiu qüestionar els prejudicis i estereotips sobre la interculturalitat que ens són inherents com a éssers socials, i com aquests els vivim en el nostre dia a dia, generant patrons d'inclusió i exclusió social", ha explicat López.

En aquest sentit, el regidor ja assenyalat que durant la jornada de clausura, dissenyada com una jornada intercentres, "tindrem l'oportunitat de veure tres peces de microteatro; totes elles sota una mateixa temàtica: la Interculturalitat, però sota tres prismes que les fan totalment diferents".

A través d'aquestes peces de microteatre s'ha cercat generar un pensament crític entre la comunitat educativa, posant sobre l'escenari aquelles situacions quotidianes que, d'una o una altra forma, ens hagueren de fer reflexionar.

El projecte ‘Identitats a Escena’ va ser presentat a tots els Instituts d'Educació Secundària de la ciutat amb caràcter previ al seu inici, i finalment s'ha desenvolupat en l'IES Ribalta, en l'IES Sos Baynat i en l'IES Caminás atenent a l'ordre de presentació de la sol·licitud de participació.

Els microtalleres han tingut lloc durant el primer trimestre del present curs escolar, en sessions d'una hora setmanal durant dos mesos


Segueix-nos: