Està en: INICI > Joventut > Notícies

Torna a Castell la Crazy Cross amb quasi mig centenar d'inflables i gincanes
 

Joventut prepara la segona edició de la carrera "més boja" que tindrà lloc al Parc Ribalta diumenge que ve, 12 de maig.
 
Es presenta com la carrera "més boja"; un esdeveniment per a tots els públics on superar obstacles es converteix en una tasca molt divertida. La segona edició de la Crazy Cross torna a Castelló, aquesta vegada al Parc Ribalta, el diumenge que ve, 12 de maig. En aquesta ocasió, els participants s'enfronten a més de mig centenar de gincanes i obstacles inflables pels quals hauran de grimpar, reptar, saltar o lliscar. L'Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, patrocina aquesta carrera que consta d'una doble acció social.

En aquest sentit, part del recaptat en inscripcions es destinarà a la investigació d'Esclerosi Múltiple, concretament a l'equip científic espanyol Ankar Pharma. A més, cada participant haurà d'entregar almenys 1kg d'aliments no peribles per a destinar-ho als bancs d'aliments del municipi castellonenc. Tot això a través del formulari d'inscripció, que queda obert a partir de hui a través de la web oficial Crazy Cross. 

Fins al dissabte, els interessats i interessades poden accedir a les tarifes reduïdes que dependran del tipus d'entrada. La individual té un preu de 24 euros i la familiar -per a un adult i un màxim de tres menors de no més de 13 anys - és de 16 euros per persona. Amb la tarifa d'equip -per a grups de 5 i 50- poden participar menors de més de 14 anys acompanyats d'almenys un adult, i té un cost de 22 euros per persona. Cal destacar que les entrades són limitades i hauran quatre torns diferents per a realitzar la carrera: l'onada familiar, a les 10:20; i unes altres a les 10:40, 11:00 i 11:20 hores. 

Per a completar la jornada de diversió, hauran dos concursos de disfresses, a més de sortejos, música i molta animació. Aquest cap de setmana, els més xicotets prendran el pulmó verd de la ciutat de Castelló.


Segueix-nos: