Està en: INICI > Joventut > Notícies

Castell amplia l'oferta del Casal Jove amb tallers de fotografia i de circ

Les activitats estan dirigides a adolescents de entre 18 i 30 anys i el termini d'inscripcions als tallers està obert

El Casal Jove del Grau organitza nous tallers gratuïts dirigits a joves, d'iniciació a la fotografia i de circ, que se sumen a les activitats que periòdicament s'organitzen a través del Espai Jove. Una programació que parteix de la Regidoria de Joventut, amb el regidor Jorge Ribes al capdavant, amb la qual es busca oferir un ampli ventall de propostes per als adolescents.

El de fotografia té un màxim de 15 places, per a persones de entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament. Es durà a terme del 16 d'octubre al 20 de novembre, amb una durada de 20 hores, repartides en 10 sessions (dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 hores). Els objectius són aprendre a usar la càmera de manera manual i conéixer el llenguatge de la fotografia i els seus principals referents clàssics i contemporanis per a poder dotar a les imatges d'un sentit narratiu. El curs es divideix en dues parts, complementades entre si. La tècnica, que inclou el funcionament i estudi de la càmera fotogràfica; i la pràctica de llenguatge fotogràfic, centrada en l'evolució narrativa de la fotografia a través d'exercicis pràctics i el visionat de treballs autorals rellevants.

L'activitat de circ va dirigida a un màxim de 20 joves de entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament. Ja ha començat (encara que encara hi ha places lliures) i es desenvoluparà fins al 20 de novembre; els dimecres de 18.00 a 20.30 hores. En el taller es treballa amb quatre pilars bàsics de les arts circenses: clown, acrobàcies, malabarismes i equilibris. Els objectius són la presa de contacte amb el món del circ i lesseues diferents tècniques; l'estimulació de la creativitat i la capacitat expressiva; el desenvolupament del sentiment de pertinença a un grup i les habilitats socials; i l'autoconeixement i enfortiment de l'autoestima, la creativitat, l'autonomia, la perseverança i la tolerància a la frustració.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del següent enllaç http://bit.ly/2FM5XLV, al Casal Jove (avinguda del Port s/n), mitjançant el correu juventud@castello.es o trucant al telèfon 964282122.
Paral·lelament, en aquest últim trimestre de l'any, continuen els tallers de Espai Jove, per a adolescents de 12 a 17 anys. El contingut es basa en activitats educatives i d'oci, com a jocs esportius i d'habilitat, tallers de manualitats, teatre, música i ball, i jocs de taula, entre altres propostes que tenen com a objectiu potenciar la participació i la creativitat.


Segueix-nos: