Marco: L'Ajuntament de Castell ser un motor econmic i social per a fer front a la crisi del coronavirus a la ciutat
L'alcaldessa promou la creaci d'una Oficina de Revitalitzaci Econmica per a abordar la resposta davant els efectes de l'emergncia sanitria

L'alcaldessa promou la creaci d'una Oficina de Revitalitzaci Econmica per a abordar la resposta davant els efectes de l'emergncia sanitria

L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, assenyala el paper fonamental de l'Ajuntament en l'eixida de la crisi generada per la covid-19 a la ciutat. Aix, ha destacat que el Govern municipal est perfilant un pla de resposta perqu el consistori servisca de motor econmic i social una vegada superat l'estat d'alarma.

En aquesta lnia, l'alcaldessa i el regidor d'Hisenda, David Donate, han mantingut reunions aquests dies amb els tcnics municipals per a estudiar mesures amb l'objectiu de mitigar els efectes de la situaci actual. Aix, s'est treballant en la creaci d'una Oficina de Revitalitzaci Econmica que gestione ajudes i subvencions en matria econmica i social. Tamb s'est abordant l'elaboraci d'un nou calendari fiscal, amb la possibilitat de flexibilitzar terminis per al pagament de tributs i ampliar el catleg de bonificacions. Estem articulant els mecanismes necessaris perqu la crisi sanitria afecte el menys possible a l'economia de les famlies, ha assenyalat Marco.

L'alcaldessa ha demanat en el si de govern que totes les regidories dissenyen propostes per a reorientar la despesa, atenent les necessitats derivades de la situaci actual i contribuint a dinamitzar i reactivar l'economia local. De la mateixa manera que l'Ajuntament est responent ara a les necessitats ms urgents, cal pensar tamb en el dia desprs i els pressupostos municipals han de posar-se al servei dels qui ms el necessiten, ha assenyalat.

D'altra banda, Marco posa l'accent en la necessitat d'actuar de manera coordinada entre les administracions, de manera que la xarxa d'ajudes pbliques siga el ms extensa possible. Aix, el Govern municipal estudiar les subvencions previstes pel Govern central i la Generalitat Valenciana, perqu l'Ajuntament arribe all on no arriben altres administracions, activant ajudes adaptades a la realitat econmica i social de Castell, ha assenyalat. Hem de teixir una xarxa d'ajudes pbliques que donen resposta als collectius socials i als sectors econmics ms afectats perqu ning es quede arrere en aquesta crisi, ha concls.
Segueix-nos: