Lalcaldessa agraeix al Grau que mantinga viu lesperit de les festes de Sant Pere malgrat la suspensi dels actes pel coronavirus
Marco destaca la sensibilitat dels vens i venes en una data tan assenyalada per a la ciutat

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha posat en valor les festes de Sant Pere en el dia del patr de la ciutat, una festivitat els actes de la qual van ser suspesos a causa de la situaci sanitria. Marco ha volgut recordar en aquesta data la importncia d'aquestes festes per a Castell i especialment per al Grau. Enguany no les podrem gaudir com de costum, per s que tots els graueros i graueras mantenen viu l'esperit de les festes de Sant Pere malgrat la suspensi dels actes, ha assenyalat l'alcaldessa.

Cal recordar que l'Ajuntament i la Comissi de Festes de Sant Pere van acordar suspendre els actes el mes d'abril passat per a evitar aglomeracions davant la crisi sanitria de la covid-19, ats que la major part del programa festiu, que enguany estava previst entre el 27 de juny i el 5 de juliol, es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

Marco agraeix la comprensi dels vens i venes i la seua collaboraci per a contindre la pandmia. Un agrament que ha fet extensiu als collectius que solen implicar-se en els festejos, com la Confraria de Pescadors del Grau, que aquest dilluns ha celebrat una missa en honor al patr. A ms, ha apuntat que l'any vinent, si tot va b, i de la m de la Comissi de Festes de Sant Pere, gaudirem de la nostra setmana gran del Grau com es mereix.

Per part seua, el tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Sim, ha traslladat tamb un missatge d'nim i agrament a tots els vens i venes que any rere any participen en les festes de Sant Pere, i, especialment, a les reines, el president infantil, la cort d'honor, les penyes i les colles. Enguany el Grau no viur les seues festes com ens hauria agradat, amb multitud d'actes que omplin d'alegria els nostres carrers. Per aix, s d'agrair la sensibilitat de la Comissi de Festes de Sant Pere i de la ciutadania en general, que ha demostrat un gran sentit de la responsabilitat i que, a ms, a travs de les xarxes socials mantenen viu l'esperit festiu, ha assenyalat Sim.
Segueix-nos: