Castell redueix el Perode Mitj de Pagament a provedors des de lalarma per la covid-19 i el situa en 10 des


L'Ajuntament ha abonat quasi 29 milions d'euros a provedors des de l'estat d'alarma i redut el temps de pagament

L'Ajuntament de Castell ha redut el Perode Mitj de Pagament (PMP) a provedors des de la declaraci de l'estat d'alarma per coronavirus i l'ha situat en 10,24 dies el mes de juny. D'aquesta manera, el consistori continua mantenint el PMP per davall del lmit perms de 30 dies i l'ha redut en cinc dies ms des del mes de mar. A ms, des de la declaraci de l'estat d'alarma, l'Ajuntament ha realitzat pagaments a provedors per un total de prop de 29 milions d'euros.

L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha destacat que aquestes dades demostren que, malgrat la dura situaci provocada per l'estat d'alarma, l'Ajuntament ha continuat pagant molt per davall del lmit legal, i fins i tot redut el temps en cinc dies des de la declaraci de l'estat d'alarma. Aix s una mostra de l'eficient gesti municipal i del nostre comproms per accelerar la liquiditat en uns moments tan complicats com el de l'emergncia sanitria i social per la covid-19 perqu l'agilitat en el pagament proporciona estabilitat al nostre teixit empresarial local, ha indicat.

Marco ha recordat que el PMP s un clar indicador de l'eficincia en la gesti municipal que repercuteix en benefici de l'economia local, els petits i mitjans provedors i persones autnomes, i ha ressaltat que la reducci del temps de cobrament ha sigut tamb possible grcies a la bona salut financera del consistori.

En aquesta lnia s'ha pronunciat tamb el regidor d'Hisenda, David Donate, que ha destacat que l'Ajuntament est complint amb els seus provedors i injectant liquiditat a l'economia local.

La mitjana de 10,24 dies de pagament aconseguit al juny consolida un PMP ms que raonable, tenint en compte la situaci que va provocar l'estat d'alarma, per la qual cosa s exemple que aquest equip de govern est comproms amb els petits i mitjans provedors que presten serveis a l'Ajuntament i a la ciutat, ha apuntat.
Segueix-nos: