La tercera edici de Escala a Castell arriba a la seua recta final amb ms de 12.000 reserves


Prvia reserva en www.escalaacastello.com, la Nao Victoria i el Galen Andaluca es poden visitar gratutament fins al dia 22

La tercera edici d'Escala a Castell arriba a la seua recta final amb ms de 12.000 reserves, tot i que encara queden places disponibles. Fins hui sn quasi 11.000 les persones que han pogut visitar gratutament tant la Nao Victoria com el Galen Andaluca, amb plenes garanties de seguretat i seguint rigorosament els protocols anticovid. D'aquesta manera, i per les reserves que s'han realitzat fins ara, quan acabe la tercera edici, s'haur aconseguit quasi la mitjana de mil visites al dia, la qual cosa suposa que s'han superat les previsions inicials, tenint en compte que l'aforament est limitat per a evitar que es produsquen aglomeracions. Els dies que han registrat el major nombre de visites han sigut els festius.

Les embarcacions histriques es poden visitar des de les 10.00 del mat fins a les 20.00 hores ininterrompudament i per a fer-ho, cal entrar en la web www.escalaacastello.com i reservar. El recorregut de les dues embarcacions es pot realitzar en uns 60 minuts de duraci en total i les visites s'organitzen en intervals de 20 minuts i amb grups mxims de 40 persones. Encara queda de termini fins al dijous a les 16.00 hores, que s quan es tancaran els vaixells al pblic per a preparar l'eixida, ja que aqueixa vesprada tant la Nao Victoria com el Galen tenen previst salpar.

L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha destacat el fet que malgrat les circumstncies, s'haja pogut celebrar aquesta tercera edici, encara que de molta menor envergadura per qesti de seguretat, i ha agrat el gran acolliment que ha tingut entre els visitants que no han volgut perdre l'oportunitat de visitar aquestes dues naus histriques. Per a nosaltres era molt important mantindre viu l'esperit d'un esdeveniment que ja s'ha convertit en cita obligada per als amants de les tradicions marineres i, per aix, hem volgut celebrar aquesta tercera edici, complint tots els protocols de seguretat, per fent possible la visita als vaixells, ha comentat. La seguretat est per damunt de tot, per aix apelle a la responsabilitat individual i collectiva i a gaudir d'aquesta edici d'Escala amb les mximes garanties sanitries, ha insistit.

Tot el recinte barrat, amb servei de seguretat, presa de temperatura, gel hidroalcohlic i desinfecci constant han perms garantir als visitants, un recorregut segur per la Nao Victoria i pel Galen Andaluca. Des de l'organitzaci han insistit que s una oportunitat nica perqu tots els xiquets i xiquetes, en eixir de classe, puguen anar a contemplar, en viu, una rplica de la primera embarcaci que va donar la volta al mn fa ara 500 anys. A ms, a la vesprada, poden gaudir de l'animaci de recreacions histriques en els propis vaixells. Precisament dimecres que ve 21 d'octubre, se celebra el 500 aniversari del descobriment de l'estret de Magallanes, un dels esdeveniments ms importants de la histria.
Segueix-nos: