Les dues embarcacions histriques de Escala a Castell reben la visita del CD Castelln


L'alcaldessa destaca el suport del club a una edici especial que ancora el major esdeveniment turstic de la ciutat lligat a la mar

udio d'Amparo Marco


La tercera edici d'Escala a Castell afronta l'ltima setmana desprs d'uns dies amb un bon acolliment, que s'ha tradut en ms de 12.000 reserves per a veure els navilis histrics Nao Victoria i Galen Andaluca. Unes visites a les quals aquest mat s'ha sumat l'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, al costat de la directiva del CD Castelln, encapalada pel president, Vicente Montesinos, a ms de representants del cos tcnic, jugadors del primer equip i jugadores del femen del club, el Joventut Almassora.

Enguany estem celebrant una versi reduda d'Escala a Castell, per a la qual volem continuar comptant amb la collaboraci de la societat castellonenca i per aix agram la visita i el suport del CD Castelln que hui ha visitat els vaixells, ha explicat l'alcaldessa. Escala a Castell s un dels esdeveniments de referncia a nivell turstic, que projecta la nostra ciutat a nivell internacional i pel qual hem continuat apostant amb totes les mesures sanitries i de seguretat. Aquesta edici est tenint una molt bon acolliment i ens servir per a consolidar el major esdeveniment turstic de Castell, ha detallat Marco.

Les embarcacions histriques es poden visitar des de les 10.00 del mat fins a les 20.00 hores ininterrompudament i per a fer-ho, cal entrar en la web www.escalaacastello.com i reservar. El recorregut de les dues embarcacions es pot realitzar en uns 60 minuts de duraci en total i les visites s'organitzen en intervals de 20 minutos i amb grups mxims de 40 persones. Encara queda de termini fins al dijous a les 16.00 hores, que s quan es tancaran els vaixells al pblic per a preparar l'eixida, ja que aqueixa vesprada tant la Nao Victoria com el Galen Andaluca tenen previst salpar. Les visites es realitzen amb plenes garanties de seguretat i seguint rigorosament els protocols anticovid, amb tot el recinte barrat, amb servei de seguretat, presa de temperatura, gel hidroalcohlic i desinfecci constant.
Segueix-nos: