Castell imposa 358 sancions en un mes per incomplir les restriccions davant la covid-19


Es reforar la vigilncia policial en els accessos de les zones comercials per a evitar aglomeracions amb motiu del Black Friday

udio d'Amparo Marco


La Policia Local de Castell ha interposat 358 sancions per incompliments de les noves normes de seguretat davant la covid-19 des de l'entrada en vigor de la Resoluci de 24 d'octubre de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica per la qual van aprovar mesures de restricci de la mobilitat nocturna i limitaci de reunions de carcter familiar i social a sis persones, aix com la posterior Resoluci del 6 de novembre que, entre altres mesures, va aprovar noves restriccions d'aforaments.

De les 358 actes realitzades per la Policia Local des del passat 24 d'octubre, fa hui just un mes, 109 sn per no usar la mascareta; 102 sn per incomplir la mesura de confinament nocturn; 69 per beure alcohol en la via pblica; sis per reunions de ms de sis persones en la via pblica; 45 per molsties i reunions en domicilis que impliquen aglomeraci; i 27 per denncies a establiments per incomplir les restriccions.

Aquestes dades, aix com l'evoluci de la situaci epidemiolgica a Castell, han sigut reavaluats hui en una nova reuni del Centre de Coordinaci Operatiu Municipal (Cecopal), en la qual s'ha donat compte que, coincidint amb la celebraci del Black Friday, es reforar la vigilncia en els accessos a les grans superfcies comercials amb l'objectiu d'evitar aglomeracions. Aix mateix, es seguir intensificant la vigilncia del compliment d'aforaments en establiments tancats i es continuar realitzant seguiment per a evitar el consum d'alcohol en via pblica.

Hem de continuar esforant-nos per a contindre la propagaci del coronavirus. Hui hem tornat a reavaluar l'evoluci de la pandmia a Castell en el si del Cecopal i insistisc a fer una crida a la ciutadania per a no baixar la gurdia i continuar extremant totes les precaucions, evitar concentracions de persones i complir rigorosament amb les mesures de seguretat i higiene, que sn claus per a frenar la covid, ha explicat l'alcaldessa i directora del Cecopal, Amparo Marco.

La resta de mesures establides en les ltimes setmanes en el si del Cecopal per a evitar aglomeracions, minimitzar riscos i protegir la salut romanen en vigor i es reavaluaran en funci de l'evoluci de la pandmia a la ciutat.
Segueix-nos: