El director Antonio Lajara dirigeix la Banda Municipal de Msica de Castell al Concert de Nadal
El Concert de Nadal del divendres 21 de desembre de la Banda Municipal comptarà amb l’actuació de l’arpista Juliette Commeaux


El director de la Jove Orquestra de Ponent (Lleida) i de la Societat Musical Santa Cecília de Caudete (Albacete), Antonio Lajara, portarà la batuta de la Banda Municipal de Música de Castelló fins que s’incorpore el nou director titular, Marcel Ortega, i  en concret en el concert de nadal programat per al divendres 21 de desembre. A més a més, també es comptarà amb l’actuació de l’arpista solista i de música de cambra, Juliette Commeaux. "És un plaer tenir a aquests dos professionals de la música en un concert tan assenyalat com és el de Nadal", ha defensat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

El concert tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló a les 19.30 hores, i constarà de dues parts. D’una banda, el ‘Concerto pour Harpe’, en la qual intervindrà l’arpista i directora del Festival ArNOVA, Juliette Commeaux; i, d’altra banda, ‘El Olimpo de los Dioses’, amb un total de 10 peces.

Aquest concert serà l’últim en què la Banda Municipal comptarà amb la direcció d’un director convidat o d’una directora convidada, com ja va avançar la regidora de Cultura en roda de premsa. De fet l’any vinent, al mes de gener, el nou director de la Banda Municipal de Castelló, Marcel Ortega i Martí, s'incorporarà a la seua plaça en propietat, arran d'haver guanyat l’oposició convocada per l’Ajuntament de Castelló.


Segueix-nos: