Cultura i Educaci organitzen una nova edici de concerts per a escolars de la Banda de Msica
Els concerts tindran lloc els dies 22, 23, 29 i 30 de gener al Palau de la Festa a partir de les 10.00 hores

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, i la d’Educació, dirigida per Enric Porcar, han organitzat una nova edició de concerts per a escolars oferits per la Banda de Música Municipal, ‘Classic Hits’. Uns concerts pedagògics a través de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic que formen part de l’imaginari col·lectiu, i que tindran lloc els dies 22, 23, 29 i 30 de gener al Palau de la Festa.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha explicat que "l’objectiu és apropar la música als xiquets i xiquetes a través de la interacció amb els músics". A més a més, l’edil d’Educació, Porcar, ha valorat positivament aquests tipus d’iniciatives perquè són "experiències transformadores per a l’alumnat".

L’edició d’aquest any està dirigida a escolars de primer i segon de primària. A les sessions diàries podran acudir un total de 1.000 persones, entre escolars i acompanyants. Els concerts tindran lloc a partir de les 10.00 hores del matí i una duració aproximada d'1 hora i 10 minuts.

 


Segueix-nos: