La Banda Municipal de Castell homenatjar les vctimes de la Covid-19 i els serveis essencials


El concert se celebrar dissabte 12 a la plaa Hort del Corders

La Regidoria de Cultura de Castell ultima els preparatius del concert-homenatge a les vctimes de la Covid-19 i als professionals dels serveis essencials que han treballat intensament durant els mesos ms durs de la pandmia. La Banda Municipal de Castell ser l'encarregada de portar endavant aquest tribut, el qual se celebrar aquest dissabte, 12 de setembre, a la plaa Hort dels Corders a les 20.00 hores.

El programa del concert ser "delicat, profund i ntim, a travs de idees de reconeixement, dol i esperana", com ha explicat el director de la banda, Marcel Ortega. Aix, la formaci musical interpretar el 'Fanfare for the Common Man', d'Aaron Copland; el tema 'Sea of Wisdom', de Daisuke Shimizu, i 'Adagio', de Samuel Barber, en la transcripci de Calvin Cluster.

Aix doncs, Cultura disposar cadires per assistir al concert, per laforament de lespectacle estar limitat i hi haur control daccessos, amb entrada per rigors ordre darribada. s per aix que el consistori obrir les portes al pblic 30 minuts abans de linici del concert, s a dir, a les 19.30 hores de dissabte. Seran obligatries lutilitzaci de la de mascareta, laplicaci de gel hidroalcohlic en accedir i mantenir les distncies marcades entre cadires (de mnim 1,5 metres), a ms de seguir les indicacions del personal de control.

Cal recordar que la Banda Municipal de Castell ja va acompanyar el pblic castellonenc durant els mesos destat dalarma amb la iniciativa La Banda a Casa. Grcies a aquest projecte, els i les msics de la formaci van oferir diversos tutorials i demostracions musicals i van interpretar peces conjuntes, com el tradicional Rotllo i Canya o el pasdoble Castellonera.
Segueix-nos: