La Banda Municipal Castell torna al carrer per a recordar les vctimes de la Covid-19


Peces de Copland, Shimizu i Barber han ressonat a la plaa Hort dels Corders

La Banda Municipal de Castell ha protagonitzat en el concert en record de les vctimes de la Covid-19. El tribut ha comptat amb la presncia de les autoritats i de la corporaci municipal, aix com de ciutadans i ciutadanes que shan acostat a la plaa Hort dels Corders a gaudir del so en directe.

El de hui dissabte ha estat els primer concert de la formaci den que es va declarar la crisi sanitria i ha comptat amb un repertori triat ad-hoc per a locasi, delicat, profund i ntim, segons el director de la banda, Marcel Ortega. Han interpretat el 'Fanfare for the Common Man', d'Aaron Copland; el tema 'Sea of Wisdom', de Daisuke Shimizu, i l'Adagio', de Samuel Barber, en la transcripci de Calvin Cluster.

Lesdeveniment ha comptat amb totes les mesures per garantir la seguretat dels msics i del pblic i ha tingut un aforament limitat de vora un centenar de places. El personal de control ha fet passar els assistents per rigors ordre darribada i els seients han estat situats amb una distncies mnima d1,5 metres. Ls de la mascareta ha estat obligatori, aix com laplicaci de gel hidroalcohlic en accedir.
Segueix-nos: