La Banda Municipal de Castell obre el cicle de msica de cambra al Teatre del Raval


El programa est format per sis concerts que es desenvoluparan en diferents indrets de la ciutat

Desprs de la tornada a lactivitat amb el concert-homenatge a les vctimes del coronavirus del passat 12 de setembre, la Banda Municipal de Castell continua la tasca musical a la ciutat. Durant setembre i octubre, els i les integrants de la formaci musical oferiran si concerts de msica de cambra en diversos indrets de la capital de la Plana, abans dencetar el cicle simfnic.

Els espais triats per a aquests concerts seran el Teatre del Raval (on comenar el cicle), el Centre Cultural la Marina del Grau i el Templet del Parc Ribalta, on els msics de la formaci municipal shan organitzat en grups de cambra i han preparat repertoris amens i populars, que combinen la msica ms clssica amb les bandes sonores de pellcules, canons pop o pas-dobles.

La regidora de Cultura, Vernica Ruiz, i el director de la Banda Municipal de Castell, Marcel Ortega, han convidat el pblic de Castell a gaudir daquest cicle, els concerts del qual sn gratuts. LAjuntament de Castell garanteix les condicions de seguretat establides en el context de pandmia, amb aforaments limitats.

Aix doncs, aquest divendres 18 (20.00 hores), el cicle sestrenar amb un concert de quintets de fusta. Ressonaran al Teatre del Raval la Suite de Carmen de Bizet, la banda sonora de La Misin dEnnio Morricone o fragments del Llac dels cignes de Txaikovski. Per a diumenge 20 setembre, (12.00 hores), el Templet del Parc Ribalta acollir el concert del grup de metalls. Sinterpretaran obres conegudes de Carlos Gardel, els Beatles, Frank Sinatra, George Gershwin

El cicle de msica de cambra arribar divendres 25 setembre (20.00 hores) a la Marina del Grau amb un concert del grup de percussi i un programa de danses darreu del mn, contenint obres de Granados, Joplin o Harr. Diumenge 27 setembre (12.00 hores) el Templet del Parc Ribalta acollir novament el concert de sextet de metall, amb obres com lria de la Reina de la Nit de Mozart, lobertura de Guillem Tell de Rossini o la banda sonora de Missi Impossible.

El tercer cap de setmana del cicle comenar amb lactuaci al Teatre del Raval divendres 2 octubre (20.00 hores) del grup de clarinets, dirigits pel titular Marcel Ortega. La Banda Municipal de Castell interpretar obres com de sarsuela com Las bodas de Luis Alonso i les Danses romaneses de Bartk. En el mateix concert, hi haur un duet piano-flauta amb lAve Maria de Schubert i fragments de lpera Orfeu de Gluck i estar dedicat a les Festes del carrer Sant Francesc i Santa Clara dAsss.

El concert de diumenge 4 doctubre (12.00 hores) al Templet del Parc Ribalta tancar el cicle amb la interpretaci del grup de saxos. Obres de John Williams, Isaac Albniz, Gustav Hols i tamb peces originals i arranjaments dels msics de la Banda Municipal David Beltrn i Ricardo Bols componen el programa daquesta ltima actuaci.
Segueix-nos: