La Banda Municipal de Castell interpretar peces dinspiraci espanyola en el concert del prxim diumenge
El regidor de Cultura, Vicent Sales, ha destacat avui "el gran programa musical que ha preparat la Banda Municipal de Castelló per a la seua útlimo concert del cicle ‘Concerts al Templet’, que tindrà lloc en diumenge que ve, 16 de juny, en l´escenari habitual del Templete de la Música del Parc Ribalta, a partir de les 12h del migdia". 

L´edil ha comentat que "el repertori que ha disposat el director de la Banda, José Vicente Ramón Segarra, barreja estrenes i obres clàssiques, totes amb el nexe comú d´un temàtica marcadament espanyola". 

"Dins de les estrenes tenim la peça "Miguel Gómez" de Nicanor Sanz, a la qual seguirà "La Torre d´Hèrcules", on el compositor Ferrer Ferrán recrea la llegenda de la construcció del símbol més conegut de la ciutat de La Corunya". 

"No faltaran clàssics, com la coneguda "Sevilla", de la "Suite Espanyola" de Isaac Albéniz. D´altra banda, la "Gran Fantasia Espanyola" de Ricardo Vila, ens transportaran als ambients més emblemàtics d´Espanya, ens acostaran als seus costums i a les seues danses", ha comentat l´edil.

"Pernales, l´últim bandoler", serà altre de les estrenes del concert. Una obra de Javier Marimón. 

Sales ha destacat també que "per a arrodonir aquest programa de tint tan espanyol, no cabia més que l´estrena absoluta de "Fandango del Torero", del mestre alacantí Manuel Lillo, que ha triat a la nostra Banda Municipal l´estrena de la seua obra. La peça que tancarà el programa serà "Sergi i Albert", de José Antonio Rebollar, que tancarà el concert". 

El responsable de Cultura també ha posat l´accent que "el cicle "Concerts al Templet’ contarà el dia 23 i 30 amb els seus dos últimes actuacions de la temporada protagonitzades per les bandes de música de les localitats de Suera i Els Usueres, respectivament". 

JULIOL DE CONCERTS EN EL GRAU 

Vicent Sales també ha recordat que "el del pròxim diumenge serà l´últim concert de la nostra Banda Municipal dins del Cicle "Concerts al Templet". I a partir de finals de mes, des del dia de Sant Pere i durant tot el mes de juliol, els concerts de la Banda Municipal se celebraran en altre templete, en concret en el del "Moll de Costa", on podrem gaudir també de magnífiques interpretacions a l´aire lliure". 

El regidor ha avançat, finalment, que "seran concerts temàtics en els quals comprovarem la qualitat i la versatilitat de la nostra Banda, en un escenari que atrau a nombrós públic local i també molts turistes. Uns concerts estivals als quals també convidem a tots els amants de la música i seguidors de la nostra Banda Municipal".

Segueix-nos: